Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Άγριο πέσιμο στον James Van Der Beek! «Με χούφτωναν ισχυροί άντρες»

James Van Der Beek

Το σκάνδαλο του παραγωγού Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν έχει κάνει τα στόματα στο Χόλιγουντ να ανοίξουν. Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός James Van Der Beek.

Ο James Van Der Beek ομολόγησε πως έχει παρενοχληθεί σεξουαλικά από “ισχυρούς ηλικιωμένους άντρες” στα νιάτα του. Καταλαβαίνει μάλιστα γιατί τα θύματα δεν μιλάνε τη στιγμή που το βιώνουν.

Το αστέρι του Dawson’s Creek (Νεανικές Ανησυχίες) μοιράστηκε τις σκέψεις του για τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν στο Twitter. Στα 40 του σήμερα χρόνια ο James Van Der Beek υποστήριξε ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στο παρελθόν.

Υπερασπίστηκε τις γυναίκες που δεν έχουν μιλήσει μέχρι τώρα. Ανέφερε πως καταλαβαίνει την “ντροπή” και την “αδυναμία” που αισθάνονται όταν τους συμβεί.

James Van Der Beek: Με χούφτωναν ηλικιωμένοι ισχυροί άντρες

“Αυτό για το οποίο κατηγορείται ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν είναι εγκληματικό. Αυτό που παραδέχτηκε είναι απαράδεκτο. Σε οποιοδήποτε χώρο. Χειροκροτώ όποιον μιλά. Με είχαν χουφτώσει ηλικιωμένοι και ισχυροί άντρες. Με είχαν στριμώξει σε ακατάλληλες σεξουαλικές συνομιλίες όταν ήμουν πολύ νεότερος.

Καταλαβαίνω την αδικαιολόγητη ντροπή, την αδυναμία και την ανικανότητα να μιλήσεις. Υπάρχει μια απίστευτη δυναμική που φαντάζει αδύνατη να ξεπεραστεί”. Οι θαυμαστές του τον επαίνεσαν για τη στάση του και του εξέφρασαν τη στήριξή τους.

James Van Der Beek

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις