Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Το αινιγματικό tweet της Μόνικα Λεβίνσκι

Μόνικα Λεβίνσκι

Αινιγματικό tweet της Μόνικα Λεβίνσκι τη στιγμή που ο Μπιλ Κλίντον έφευγε από τη Downing Street.

Η Μόνικα Λεβίνσκι ανέβασε ένα αινιγματικό μήνυμα ταυτόχρονα με την αποχώρηση του Μπιλ Κλίντον από τη Downing Street μετά τη συνάντησή του με την Τερέζα Μέι.

Ο Μπιλ Κλίντον βρέθηκε στον αριθμό 10 της Downing Street για να συζητήσει με την Τερέζα Μέι το αδιέξοδο στη Βόρεια Ιρλανδία. “Είχαμε μια θαυμάσια συνομιλία” είπε στους δημοσιογράφους ο Μπιλ Κλίντον μετά τη συνάντησή του με την Τερέζα Μέι.

Εκπρόσωπος της Downing Street ανέφερε ότι η συνάντησή τους, που διήρκησε περίπου 45 λεπτά, ήταν ιδιωτική. “Συζήτησαν για τη Βόρεια Ιρλανδία και τη θεραπεία του HIV και του AIDS”.

Σχεδόν την ίδια στιγμή με την αποχώρησή του από τον αριθμό 10 της Downing Street, η Μόνικα Λεβίνσκι έγραφε ένα αινιγματικό tweet. “Αν είχα ένα δολάριο για κάθε φορά που σκέφτομαι: η υποκρισία δεν έχει όρια”, ήταν το μήνυμα της Μόνικα Λεβίνσκι.

Η σχέση με τη Λεβίνσκι, ο λεκές και η παραδοχή

Ήταν στη δεκαετία του ’90 που ο περιβόητος λεκές στο φόρεμα της Μόνικα Λεβίνσκι ανάγκασε τον τότε πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον να παραδεχτεί ότι είχε σχέση μαζί της. Η Μόνικα Λεβίνσκι έχει έκτοτε δηλώσει ότι μετανιώνει τον δεσμό τους.

“Σίγουρα το αφεντικό μου με εκμεταλλεύτηκε. Θα παραμείνω σταθερά όμως σε αυτό το σημείο. Ήταν συναινετική σχέση”, έγραψε σε δοκίμιό της το 2014. “Οποιαδήποτε κακοποίηση ήρθε μετά όταν έγινα αποδιοπομπαίος τράγος για να προστατεύσω την ισχυρή του θέση”.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις