Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ακόμη 227 σελίδες με… «κατηγορώ» για τον Μπερλουσκόνι – Πάνω από 200.000€ τα δώρα στη Ρούμπι

ΦΩΤΟ REUTERS

Τι έλεγε στις τηλεφωνικές του συνομιλίες με τις νεαρές που σχετιζόταν ο Μπερλουσκόνι; Πόσες χιλιάδες ευρώ δώρα πήρε η Ρούμπι; Οι απαντήσεις στο νέο κατηγορητήριο εις βάρος του «καβαλιέρε».

Η εισαγγελία του Μιλάνου απέστειλε στην ιταλική Βουλή νέο φάκελο, 227 σελίδων, με στοιχεία, τηλεφωνικούς διαλόγους και μαρτυρίες σε βάρος του Ιταλού πρωθυπουργού.

Η κύρια «κατήγορος» του μεγιστάνα- πρωθυπουργού, φέρεται να είναι η Νικόλ Μινέττι, που έχει λάβει κλήση σε απολογία για σύμπραξη σε προαγωγή της πορνείας. Σε τηλεφωνικούς της διαλόγους η Μινέττι, αναφερόμενη στον «καβαλιέρε», ακούγεται να λέει: «τώρα κάνει ότι δεν με γνωρίζει και δεν απαντά στα τηλέφωνα, αλλά θα περιμένω να πάρει εκείνος, διότι είμαι σίγουρη ότι φοβάται και θέλει μόνο να σώσει τα οπίσθιά του…».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ιταλικού τύπου, στα χαρτιά των δικαστικών του Μιλάνου γίνεται λεπτομερής αναφορά σε δώρα, κυρίως σε τιμαλφή, που ο Μπερλουσκόνι φέρεται να έστειλε σε καλλονές που συναναστράφηκε.

«Δεν θα τον αφήσω να με κοροϊδέψει, είναι μόνον ένας γέρος και τίποτε άλλο», επιμένει, η Μινέττι πάντα, σε άλλο τηλεφωνικό διάλογο με φίλη της. Η 26χρονη περιφερειακή σύμβουλος του κεντροδεξιού κόμματος «Λαός της Ελευθερίας», κλήθηκε από τους εισαγγελείς του Μιλάνου, να καταθέσει, την Παρασκευή, σχετικά με το σκάνδαλο Ρούμπι Καρίμα.

Όσον αφορά στην «πρωταγωνίστρια» του σκανδάλου, Ρούμπι, η Corriere della Serra αποκαλύπτει ότι στο σπίτι της οι αστυνομικοί βρήκαν γραπτές σημειώσεις, σύμφωνα με τις οποίες ο Ιταλός πρωθυπουργός της έχει δώσει, έως τώρα, πάνω από 200 χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με τη La Repuplica, πάλι, τα συγκεκριμένα στοιχεία δείχνουν ότι το μοντέλο Ίρις Μπεράρντι, φέρεται να πέρασε την νύχτα στην βίλα του Άρκορε, πριν ενηλικιωθεί. Κάτι που ενισχύει το σενάριο για δεύτερη ανήλικη, που μπορεί να είχε «εκ του σύνεγγυς επαφές με τον καβαλιέρε».

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε νέες του δηλώσεις, επιμένει ότι «πρόκειται μόνο για λάσπη», και δείχνει σίγουρος ότι «θα καταφέρει και πάλι να ξεπεράσει και αυτή την δύσκολη φάση, όπως συνέβη ήδη με τόσες άλλες».

Ήδη, πολιτικά, ευνοήθηκε από την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής στον άμεσο συνεργάτη του και υπουργό πολιτισμού, Σάντρο Μπόντι.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε