Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Ακόμη και οι μικρές πριγκίπισσες έχουν προβλήματα στο σχολείο!

Ακόμη και οι μικρές πριγκίπισσες έχουν προβλήματα στο σχολείο!

Μία εβδομάδα έχει να πάει στο σχολέιο η οκτάχρονη πριγκίπισσα της Ιαπωνίας Άικο, καθώς τη φοβερίζουν παιδιά στο σχολείο, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του παλατιού.

Η πριγκίπισσα, σύμφωνα με τον αξιωματούχο, γύρισε μία ημέρα από το σχολείο φοβισμένη και παραπονιόταν για πόνους στο στομάχι. Όπως έγινε γνωστό, η μικρή είχε πέσει θύμα εκφοβισμού από “διάφορα αγόρια” από άλλη τάξη. Ο εκπρόσωπος δεν ενημέρωσε για το πότε η μικρή – εγγονή του αυτοκράτορα Ακιχίτο- θα γυρίσει στα μαθήματα. 

Ο ίδιος ανέφερε στους δημοσιογράφος ότι οι γονείς της (πρίγκιπας Ναρουχίτο και πριγκίπισσα Μασάκο) επικοινώνησαν με τους ιθύνοντες του σχολείου στο Τόκιο και τους ζήτησαν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. 

Σύμφωνα με το πρακτορείο Kyodo ο διευθυντής του σχολείου δήλωσε σε δημοσιογράφους, ότι την Τρίτη (ημέρα που η οκτάχρονη εγκατέλειψε το σχολέιο) ένα αγόρια την τρόμαξε. Το περιστατικό, σύμφωνα με τον ίδιο, “πρέπει να της θύμισε άλλα παρόμοια γεγονότα κατά τα οποία αγόρια της πέταξαν πράγματα και την έκαναν να αισθανθεί άσχημα”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε