Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ακύρωσε την περιοδεία του ο Morrissey

Ακύρωσε την περιοδεία του ο Morrissey

Ο 53χρονος Βρετανός τραγουδιστής Morrissey, ακύρωσε το υπόλοιπο της αμερικανικής περιοδείας του για ιατρικούς λόγους, μετά από σειρά προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε κατά τους τελευταίους μήνες, δήλωσε ο εκπρόσωπος του.

Ο πρώην ισχυρός άντρας της εναλλακτικής ροκ μπάντας The Smiths έχει προγραμματίσει 22 συναυλίες, και η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα ήταν στο Κάνσας. «Παρά τις προσπάθειές του για να προσπαθήσει να συνεχίσει τις συναυλίες, ο Morrissey πρέπει να κάνει ένα διάλειμμα και δεν θα είναι σε θέση να συνεχίσει να για το υπόλοιπο της περιοδείας », είπε ο εκπρόσωπός του ευχαριστώντας όλους τους οπαδούς του για την κατανόηση του προβλήματος .

Οι ακυρώσεις περιλαμβάνουν τις συναυλίες στη Μινεάπολη, το Σικάγο, την Ατλάντα, τη Φιλαδέλφεια, την Ιντιανάπολη το Φοίνιξ και το Ντένβερ. Η περιοδεία σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα ολοκληρωνόταν στο Σαν Φρανσίσκο στις 30 Απριλίου.

Στα τέλη Ιανουαρίου ο Morrissey είχε νοσηλευτεί στο Ντένβερ με έλκος που του προκάλεσε αιμορραγία. Τους τελευταίους μήνες, ο τραγουδιστής αντιμετώπισε «βλάβη» στα τοιχώματα του οισοφάγου του και διπλή πνευμονία.

Διαβάστε

Στο νοσοκομείο ο Morrissey

Η πιο sexy διαφήμιση burger! Πρωταγωνιστεί η αποκαλυπτική Heidi Klum! Video!

Πωλούνται τα πιο θρυλικά φορέματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα!

Ε. Φουρέιρα: Η σέξι εμφάνισή της στη σκηνή και η νέα αλλαγή στο λουκ της!

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε