Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ακύρωσε το party της εξαιτίας του Facebook!

Ακύρωσε το party της εξαιτίας του Facebook!

Κάλεσε τους φίλους της μέσα από το Facebook και από λάθος στις ρυθμίσεις, τελικά μαζεύτηκαν 200.000 προσκεκλημένοι…

Μια νεαρή στην Αυστραλία με αφορμή τον εορτασμό των 16 χρόνων,  αποφάσισε να κάνει party στο σπίτι της και να καλέσει τους φίλους της μέσω Facebook.

Έτσι λοιπόν έστειλε την πρόσκληση στους φίλους της χωρίς να κάνει σωστά τις ρυθμίσεις με αποτέλεσμα να είναι ανοιχτή για όλους τους χρήστες του Facebook.

Βλέποντας αυτό, ένας 17χρονος αναδημοσίευσε την πρόσκλησή της κι έτσι τελικά πάνω από 200 χιλιάδες άτομα δήλωσαν ενδιαφέρον για την πρόσκληση λέγοντας ότι θα παρευρεθούν.

Η είδηση του πάρτι έκανε τον γύρο του Διαδικτύου σε χρόνο-ρεκόρ ενώ μάλιστα, πήρε τέτοιες διαστάσεις ώστε ένας ιστότοπος αποφάσισε να εκμεταλλευθεί εμπορικά την υπόθεση, πουλώντας μπλουζάκια με το όνομα και την ημερομηνία γενεθλίων της 16χρονης μαθήτριας για 15$.

Φυσικά βλέποντας αυτό η νεαρή ακύρωσε το party της πάλι μέσω του Facebook ενώ η αστυνομία φαίνεται πως εντόπισε τον 17χρονο μαθητή από το Σίδνεϊ, στον οποίο απήγγειλε κατηγορίες για «παρενόχληση» και «προσβολή» μέσω του Διαδικτύου ο οποίος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και παραπέμφθηκε σε δίκη στις 7 Απριλίου.

Τέλος την ημέρα του Party η αστυνομία ανακοίνωσε ότι παρενέβη προκειμένου να εμποδίσει την έλευση «ανεπιθύμητων» επισκεπτών στο σπίτι του κοριτσιού.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε