Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Αλ Κάιντα: Θα σας κάψουμε!

Αλ Κάιντα: Θα σας κάψουμε!

Με νέες επιθέσεις απειλεί τους Αμερικανούς η Αλ Κάιντα. «Ετοιμαστείτε για ολοκαύτωμα» η προειδοποίηση μέσω βίντεο, που αναρτήθηκε ανήμερα της 11ης επετείου από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Το βίντεο με τίτλο “Η Αλήθεια Έλαμψε και τα Ψέματα Αποκαλύφθηκαν” προβλήθηκε σε ισλαμιστικά φόρουμ στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τις ιστοσελίδες InterCenter και SITE. Σε αυτό μιλούν ο ηγέτης της οργάνωσης Αϊμάν αλ Ζαουάχρι και ο Αμερικανός εκπρόσωπός του Ανταμ Γκαντάν.

Ο Γκαντάν, που γεννήθηκε στην Καλιφόρνια το 1978, απορρίπτει τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα σύμφωνα με τις οποίες οι ΗΠΑ δεν βρίσκονται σε πόλεμο με το Ισλάμ. “Η Αμερική είναι απόλυτη στην αντίθεσή της με το Ισλάμ ως πολιτικό σύστημα”, τονίζει ο ίδιος.

Αναφερόμενος στα αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη που επιτίθενται κατά των μαχητών της αλ Κάιντα, ο Γκαντάν υπογραμμίζει: “σήμερα μουσουλμάνοι αμερικανοί σκοτώνονται στην Υεμένη, αύριο θα σκοτώνονται στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες. Ετοιμαστείτε για ολοκαύτωμα”.

Το βίντεο έχει διάρκεια 90 λεπτά, σε αυτό εμφανίζονται και άλλα στελέχη της αλ Κάιντα και είναι στα αραβικά, τα αγγλικά και τα ουρντού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

11 χρόνια από την 11η Σεπτεμβρίου που «στιγμάτισε» τον κόσμο

Νεκρός ο “στρατηγός” της Αλ Κάιντα

Η Αλ Κάιντα πίσω από το “λουτρό αίματος” στο Ιράκ

Σχολείο τρομοκρατών από την Αλ Κάϊντα με αλυσοδεμένα παιδιά! ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε