Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αμερικανός γερουσιαστής παραδέχεται ότι έχει εξώγαμο

Ο γερουσιαστής Τζον Έντουαρτς με την γυναίκα του. ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο γερουσιαστής Τζον Έντουαρτς με την γυναίκα του. ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πρώην γερουσιαστής των Δημοκρατικών, Τζον Έντουαρτς παραδέχτηκε μετά από έναν χρόνο ότι έχει παιδί με την πρώην ερωμένη του.  

Στροφή 180 μοιρών έκανε ο πρώην γερουσιαστής της Β. Καρολίνας και τελικά μετά από έναν χρόνο που αρνείται ότι είναι πατέρας του παιδιού της πρώην ερωμένης του αποφάσισε με δήλωση του να επιβεβαιώσει την είδηση.

“Ήταν λάθος μου που αρνήθηκα ότι είναι κόρη και εύχομαι ότι τελικά μία μέρα θα με καταλάβει και θα με συγχωρήσει” είπε ο Τζον Έντουαρτς και συνέχισε “προς όλους αυτούς που απογοήτευσα και πλήγωσα αυτά τα λόγια δεν είναι αρκετά αλλά ειλικρινά ζητάω συγνώμη”.

Το σκάνδαλο με τον γερουσιαστή που απατούσε τη γυναίκα του, η οποία πάσχει από καρκίνο,  με μία πρώην εργαζόμενη για την εκστρατεία εκλογής του ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2007 όταν το National Enquirer αποκάλυψε την σχέση. Τον Αύγουστο του 2008 και μετά τις αναφορές των ΜΜΕ ότι η εξωσυζυγική αναμένεται να του κοστίσει την θέση του αντιπροέδρου ο Έντουαρτς παραδέχτηκε την σχέση αλλά όχι ότι είναι πατέρας του παιδιού της Ράιλι Χάντερ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε