Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Amy Whinehouse: Ο πατέρας της την έριξε στα αντικαταθλιπτικά από τα 15 της

Φωτό twitter / @mitchwinehouse
Φωτό twitter / @mitchwinehouse

Απόψε κάνει πρεμιέρα η ταινία για την πολυτάραχη ζωή της Amy Winehouse στο φεστιβάλ των Καννών, ωστόσο στο προσκήνιο έρχεται η σχέση της ταλαντούχας τραγουδίστριας με τον πατέρα της.

Τον Φεβρουάριο του 2008 η Amy Winehouse σαρώνει τα βραβεία Grammy στο Λος Άντζελες. Η ίδια παρακολουθεί τις βραβεύσεις από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λονδίνο, αφού νομικά θέματα δεν της επέτρεψαν να βρεθεί στις ΗΠΑ.

Το επαναλαμβάνουμε: σάρωσε. Κέρδισε το βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάς, αυτό της καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης, της καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για το Rehab, ενώ το άλμπουμ της, Back to Black ανακηρύχθηκε στο καλύτερο ποπ άλμπουμ.

Η Amy είναι μόλις 24 ετών, αλλά σε αυτές τις μεγάλες στιγμές της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας, η προσωπική της ζωή έχει το ακριβώς αντίθετο πρόσημο.

Η ταινία για την ζωή της

Σήμερα στις Κάννες θα προβληθεί για πρώτη φορά η ταινία για την ζωή της εκπληκτικής Amy Winehouse, με μία φίλη της να λέει στους παραγωγούς του φιλμ ότι η Amy της είπε μετά τα Grammy: “Είναι τόσο βαρετό χωρίς ναρκωτικά”…

Η Amy, η οποία ξεχείλιζε από ταλέντο, πέθανε σε ηλικία 27 ετών το 2011 μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ με την ζωή της να είναι γεμάτη δόξα αλλά και εντάσεις και καταχρήσεις.

Η σχέση της με τον πατέρα της όμως, έρχεται αυτή την φορά στο προσκήνιο. Ο πατέρας της, Mitch, υποστηρίζει πως η οικογένειά της έκανε ό, τι μπορούσε ωστόσο στα μάτια της κοινής γνώμης ο ίδιος δεν ήταν ο καλύτερος στον ρόλο του. Σε πλάνα από ένα παλιότρο ντοκιμαντέρ, την επισκέπτεται και μοιάζει να προσπαθεί να στρέψει πάνω του λίγη από την λάμψη της κόρης του, η οποία δείχνει αηδιασμένη.

Η Amy ακούγεται να λέει: “Γιατί μου το κάνεις αυτό; Πρέπει να έρθεις με συνεργείο με κάμερες! Ενδιαφέρεσαι για μένα μόνο για ό, τι μπορείς να πάρεις από μένα;”

Όταν το ντοκιμαντέρ αυτό κυκλοφόρησε, η ίδια έγραψε στο twitter: “Γιατί ο πατέρας μου δεν γράφει ένα τραγούδι όταν κάτι τον ενοχλεί αντί να βγαίνει στην τηλεόραση;”

Ένας ηχολήπτης χαρακτήρισε τον πατέρα της “χρυσοθήρα” και η ίδια η Amy είχε αναφέρει πως ο πατέρας της ήταν η αιτία που στα 15 της έπαιρνε ήδη αντικαταθλιπτικά χάπια.

Ο πατέρας της εργάζεται στο ίδρυμα Amy Winehouse, το οποίο πληροφορεί τους νέους για το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, πάντα σε σύνδεση με την μουσική, ωστόσο άνθρωποι κοντά στο περιβάλλον της οικογένειας αφήνουν υπονοούμενα λέγοντας πως ο ίδιος της ο πατέρας εκμεταλλευόταν την δόξα της…

Πηγή: dailymail.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε