Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Φρίκη! Ανάγκασαν γκέι να κάνει σεξ με τη μητέρα του – Λεσβίες βιάστηκαν από τα αδέρφια τους

Φρίκη! Ανάγκασαν γκέι να κάνει σεξ με τη μητέρα του – Λεσβίες βιάστηκαν από τα αδέρφια τους

Σε φρικτά βασανιστήρια έχουν υποβληθεί ομοφυλόφιλοι στην Ινδία σε μια προσπάθεια να “θεραπευτούν” από τις οικογένειές τους.

Προσπαθώντας απελπισμένα να κάνουν ετεροφυλόφιλα τα παιδιά τους, τα υπέβαλαν σε “διορθωτικούς βιασμούς” από μέλη της οικογένειάς τους.

Οι γονείς οργανώνουν τον βιασμό και επιλέγουν τον συγγενή (συνήθως ξάδελφο) να φέρει σε πέρας την αποτρόπαια πράξη.

Σύμφωνα με καταγγελίες ανάγκασαν ένα γκέι αγόρι να κάνει σεξ με τη μητέρα του, ενώ σε άλλα συγκλονιστικά περιστατικά λεσβίες βιάστηκαν από τα αδέρφια τους.

Τα φρικτά εγκλήματα είναι τόσο τραυματικά για τα θύματα που συχνά δεν καταγγέλλονται. Σύμφωνα με τα στοιχεία, έχουν τελεστεί τουλάχιστον 15 “διορθωτικοί βιασμοί” τα τελευταία 5 χρόνια.


“Είμαστε βέβαιοι πως υπάρχουν πολλά περιστατικά που δεν καταγγέλλονται. Μας ζήτησαν βοήθεια για να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Συνήθως επιλέγεται ένας ξάδελφος να κάνει τον “διορθωτικό βιασμό”, σημείωσε ο Vyjayanti Mogli.

Ανέφερε ακόμα πως σε πολλές περιπτώσεις στη νότια Ινδία ένα κορίτσι το τάζουν από τη γέννησή του σε ένα από τα ξαδέρφια της και είναι αυτός που θα πρέπει αν χρειαστεί να πραγματοποιήσει τον “διορθωτικό βιασμό”.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας επέβαλε εκ νέου την απαγόρευση των ομοφυλοφιλικών σχέσεων στα τέλη του 2013, ενώ είχε νομιμοποιηθεί το 2009 επειδή είχε κριθεί ότι παραβιάζει θεμελιώδη δικαιώματα.

Όποιος παραβεί τον νόμο μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος ακόμα και με 10 χρόνια φυλακή, με τα μέλη της γκέι κοινότητας να καταθέτουν αναφορές στο Ανώτατο Δικαστήριο προκειμένου να αποποινικοποιηθεί το σεξ ομοφυλοφίλων.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε