Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου – Ο πιλότος έσβησε τον έναν κινητήρα

REUTERS
Ένας αεροσκάφος της εταιρείας Cathay Pacific πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στη Σιγκαπούρη. Δείτε φωτογραφίες από μέσα στο αεροπλάνο και από την προσγείωση.
Αεροσκάφος της Cathay Pacific, το οποίο μετέφερε 136 επιβάτες, πραγματοποίησε νωρίς σήμερα το πρωί αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης, όταν ο κυβερνήτης του αναγκάστηκε να σβήσει τον έναν από τους δύο κινητήρες του, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρία.
REUTERS
Ο ένας από τους κινητήρες του Airbus A330 ακινητοποιήθηκε λίγο μετά την απογείωσή του από τη Σιγκαπούρη, ανακοίνωσε η εταιρία η οποία εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ.

 
Το αεροσκάφος είχε προορισμό την Τζακάρτα της Ινδονησίας.
 
“Το πλήρωμα απενεργοποίησε τον κινητήρα Rolls Royce μετά από προειδοποιητική ένδειξη,” δήλωσε εκπρόσωπος της Cathay Pacific στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
reuters
“Αποφασίστηκε αναγκαστική προσγείωση και το αεροσκάφος επέστρεψε στη 01:57 πμ (τοπική ώρα)χωρίς πρόβλημα,” πρόσθεσε η ίδια.
 
Οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας κατέβρεξαν τον δεύτερο κινητήρα καθώς έβγαιναν σπίθες, είπε η εκπρόσωπος.
REUTERS
Η εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι το περιστατικό αναφέρθηκε στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του Χονγκ Κονγκ και τόσο η Cathay Pacific όσο και η Rolls Royce διεξάγουν έρευνα για να διακριβωθούν τα αίτια του.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε