Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Ανατριχιαστικό βίντεο! Ζάμπλουτη 20χρονη περνά κόκκινο και σκοτώνει 6 πεζούς

τροχαίο

Σοκάρουν οι εικόνες από το φονικό τροχαίο που προκάλεσε η Alyona Zaitseva. Η 20χρονη κληρονόμος πέρασε κόκκινο και σκότωσε 6 πεζούς στην Ουκρανία.

Οι κάμερες από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή που η 20χρονη Alyona Zaitseva πέφτει με τη Lexus της πάνω σε πεζούς, σκοτώνοντας 6 ανθρώπους.

Η κόρη του πολυεκατομμυριούχου Vasily Zaitsev δεν τραυματίστηκε, με τους σωματοφύλακές της να τη γλιτώνουν από λιντσάρισμα στον αιματοκυλισμένο δρόμο στο Kharkiv.


Η κληρονόμος φέρεται να πέρασε με κόκκινο και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε πεζούς που στέκονταν αμέριμνοι στη διάβαση. Οι ένοπλοι σωματοφύλακες της Alyona Zaitseva έφτασαν αμέσως μετά το τροχαίο με δύο τζιπ και την προστατεύσαν από το εξαγριωμένο πλήθος που ήταν μάρτυρες του φονικού τροχαίου. Ανάμεσα στους νεκρούς και ένα 15χρονο κορίτσι.

Χαροπαλεύει 7 μηνών έγκυος

“Έμοιαζε ζώνη πολέμου” δήλωσε μάρτυρας που προσπαθούσε να φροντίσει τους τραυματίες. Ανάμεσα στους σοβαρά τραυματίες είναι μια γυναίκα 7 μηνών έγκυος. Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η 20χρονη Alyona Zaitseva συνελήφθη από τις αρχές και τέθηκε υπό κράτηση για 3 μέρες. Οι αρχές εξέδωσαν ανακοίνωση πως δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ τη στιγμή του πολύνεκρου τροχαίου. Αν καταδικαστεί αντιμετωπίζει μέχρι και 10 χρόνια φυλακή. Πολλοί bloggers εκφράζουν τους φόβους τους πως εξαιτίας του ισχυρού πατέρα της θα γλιτώσει παρά τις μαρτυρίες ότι πέρασε με κόκκινο.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις