Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ανήλικοι την πυροβόλησαν στο κεφάλι – Την άφησαν για νεκρή

Ανήλικοι την πυροβόλησαν στο κεφάλι – Την άφησαν για νεκρή

Σοκάρει η ομολογία του Colter Danny Peterson. Πυροβόλησε 14χρονη γιατί είχε κουραστεί να επικοινωνεί μαζί του.

Ο 17χρονος Colter Danny Peterson πυροβόλησε τη 14χρονη Deserae Turner στο πίσω μέρος του κεφαλιού και την άφησε για νεκρή. Κρίθηκε ένοχος για απόπειρα δολοφονίας και ληστείας δευτέρου βαθμού. Θα καταδικαστεί στις αρχές του 2018 και αναμένεται να του επιβληθεί η μεγαλύτερη ποινή. 15 χρόνια φυλακή. “Αυτή δεν ήταν η μόνη φορά που ο Colter Danny Peterson απείλησε ένα κορίτσι”, τόνισε ο δικηγόρος James Swink.

“Η υπόθεση δείχνει πόσο επικίνδυνος είναι για τους άλλους. Θα υπάρξουν κάποια πράγματα που θα προκύψουν στη δίκη και δείχνουν την τάση του να απειλεί και να βάζει σε εφαρμογή τις απειλές του”. Ήταν τον Φεβρουάριο που η 14χρονη Deserae Turner βρέθηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε κανάλι στη Γιούτα. Είχε πυροβοληθεί στο πίσω μέρος του κεφαλιού και την είχαν αφήσει να πεθάνει.

Αρρωστημένο σχέδιο δολοφονίας

Ήταν ο Peterson και ο Jayzen Decker είχαν παρασύρει τη Deserae στο σημείο. Ο 17χρονος είχε κουραστεί, όπως κατέθεσε, τα μηνύματα που του έστελνε στο Snapchat. Κατέστρωσαν σχέδιο όταν ο Peterson του είπε ότι είχε κουραστεί από τα μηνύματα που του έστελνε και αστειεύτηκε για τη δολοφονία της. “Θα ήταν αρκετά εύκολο να απαλλαγείς από αυτή”, φέρεται να του είπε ο Jayzen Decker.

Σχεδίαζαν να της κόψουν στον λαιμό, αλλά ο Peterson είπε ότι δεν μπορούσε να το κάνει. Λίγες μέρες αργότερα την παρέσυραν στο κανάλι όπου σκόπευαν να τη μαχαιρώσουν και να την κλέψουν. Αλλά ο Peterson αποφάσισε να την πυροβολήσει στο κεφάλι όπως απομακρυνόταν.

Την άφησαν για νεκρή, με τη 14χρονη να μεταφέρεται στο νοσοκομείο και να δίνει μάχη για τη ζωή της. Βγήκε από το νοσοκομείο τον Απρίλιο και εξακολουθεί να αναρρώνει από τα τραύματά της. “Είπα στον μπαμπά μου ότι είμαι πιο σκληρή από μια σφαίρα”, είχε δηλώσει τότε σε συνέντευξη Τύπου.

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις