Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ανοίγει τράπεζα ο Τόνι Μπλερ

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετάνιας διευρύνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και αυξάνει τα ήδη μεγάλα έσοδα του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sunday Times», ο Τόνι Μπλερ ιδρύει τράπεζα για να εξυπηρετεί, σε θέματα επενδύσεων, τους πλουσίους από όλο τον κόσμο. Ο πρώην πρωθυπουργός έχει εξασφαλίσει την σχετική άδεια από την Αρχή Οικονομικών Υπηρεσιών και άρχισε να προσλαμβάνει έμπειρους και ικανούς τραπεζίτες. Η τράπεζα θα είναι κάτω από την ομπρέλα της μητρικής εταιρείας συμφερόντων του Τόνι Μπλερ με την επωνυμία «ΤΟΝΥ BLAIR ASSOCIATES».

Η εταιρεία αυτή συστήθηκε για να προσφέρει «στρατηγικές συμβουλές σε εμπορικό και πολιτικό επίπεδο» και μεταξύ των πελατών του είναι οι κυβερνήσεις του Κουβέιτ και των Αραβικών Εμιράτων, καθώς και πολυεθνικές εταιρείες. Τα ετήσια έσοδα του Τόνι Μπλερ αυτή την στιγμή υπολογίζονται σε 20 εκατομμύρια λίρες και αυτό, γράφει το δημοσίευμα των «Sunday Times», εξηγεί την προθυμία του Τόνυ Μπλερ να δωρίσει τα έσοδα από την έκδοση και κυκλοφορία του βιβλίου του με τα απομνημονεύματα του, στον σύνδεσμο των βετεράνων στρατιωτικών.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε