Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

O αντεροβγάλτης του Γιορκσάιρ έγινε έξω φρενών για μια τούρτα γενεθλίων

ΠΗΓΗ: DAILYMAIL
ΠΗΓΗ: DAILYMAIL

Απίστευτο ξέσπασμα του κατά συρροή δολοφόνου Peter Sutcliffe που έχει καταδικαστεί σε 20 φορές ισόβια για τη δολοφονία 13 γυναικών τη δεκαετία του 1970.

Παρά το γεγονός ότι είναι Μάρτυρας του Ιεχωβά, ο 69χρονος αντεροβγάλτης του Γιορκσάιρ χαρακτήρισε ως απερίσκεπτο το γεγονός πως το προσωπικό του Broadmoor δεν του πήγε τούρτα για τα γενέθλιά του.


Ενώ πάσχει από διαβήτη τύπου 2 και δεν θα μπορούσε να φάει γλυκό, ισχυρίστηκε πως θα μοιραζόταν το κέρασμα με τους συγκρατούμενούς του.

“Είμαι ο μοναδικός διαβητικός στον θάλαμο και θα μοιραζόμουν το γλυκό. Είναι απερίσκεπτο.

Δεν μου άρεσε που μου τραγούδησαν το Happy Birthday. Ντράπηκα. Δεν ήθελα να είμαι το επίκεντρο της προσοχής”, είπε σε έναν φίλο του σύμφωνα με τη The Sun.

ΠΗΓΗ: DAILYMAIL

Εκτίει την ποινή των 20 φορών ισόβια στο Broadmoor για τις δολοφονίες που διέπραξε πίσω στη δεκαετία του 1970.

Πίστευε ότι είχε “αποστολή από τον Θεό” να σκοτώσει τις ιερόδουλες και διαγνώστηκε με παρανοϊκή σχιζοφρένεια το 1984.

Αρνήθηκε τη θεραπεία μέχρι το 1993, όταν η Επιτροπή Ψυχικής Υγείας αποφάσισε ότι πρέπει να του χορηγηθούν αναγκαστικά αντιψυχωτικά φάρμακα.

Έχει δεχθεί τουλάχιστον 3 φορές επιθέσεις πίσω από τα κάγκελα. Στη δεύτερη επίθεση, το 1997, έχασε το δεξί του μάτι και σε μια τρίτη επίθεση ένας άλλος τρόφιμος προσπάθησε ανεπιτυχώς να του βγάλει και το αριστερό μάτι.

ΠΗΓΗ: DAILYMAIL

Η κράτησή του στο Broadmoor κοστίζει πάνω από 300.000 λίρες τον χρόνο στους φορολογούμενους, τουλάχιστον πέντε φορές περισσότερο από το κόστος ενός κελιού φυλακής.

Η έκκλησή του να μετακινηθεί σε μια μονάδα στο σπίτι του στο West Yorkshire απορίφθηκε όπως και η έφεση κατά της ποινής του, με δικαστή του High Court να υποστηρίζει πως δεν πρέπει ποτέ να απελευθερωθεί.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε