Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αντί για serial killer, serial… dad!

Είναι άνεργος και πατέρας 16 παιδιών από 14 διαφορετικές γυναίκες! Η μητέρα του, τον θεωρεί «σεξουαλικό αρπακτικό» αλλά εκείνος συνεχίζει… ακάθεκτος!

Ο 34χρονος Τζέιμι Κάμινγκ απέκτησε το πρώτο του παιδί σε ηλικία 17 ετών. Και από τότε, έκανε την τεκνοποίηση… χόμπι. Μάλλον, δεν έχει τηλεόραση σπίτι του ούτε λεφτά (άνεργος γαρ…) για να αγοράσει προφυλακτικά!

Μέχρι στιγμής έχει 15 παιδιά με 14 διαφορετικές γυναίκες, την ερχόμενη Παρασκευή η έφηβη νυν σύντροφος του, θα του χαρίσει το 16ο του παιδί και τον επόμενο Γενάρη, μια άλλη γυναίκα, επίσης έφηβη θα γεννήσει το 17ο παιδί του 34χρονου Σκωτσέζου!

Ο Τζέιμι δεν έχει δουλειά και σύμφωνα με τη μητέρα του, ούτε έχει και καμία πρόθεση να ψάξει. Είναι απασχολημένος με άλλες… υποθέσεις προφανέστατα!
Και αφού εκείνος δεν έχει ούτε… σεντ να διαθέσει για την ανατροφή των παιδιών, οι μητέρες τους συντηρούνται με τα επιδόματα πρόνοιας.

Όλες οι σύντροφοί του είναι έφηβες. Σχεδόν σαν την πρωτότοκη κόρη του δηλαδή, που σήμερα είναι 16 ετών και μεγάλωσε με τους γονείς του πατέρα της. Από το 1996 όταν ήρθε στη ζωή, η 16χρονη Σαμάνθα έχει δει τη μητέρα της μόλις δυο φορές…

Από το 1997 ως το 2002, ο Κάμινγκ απέκτησε πέντε παιδιά με πέντε διαφορετικές γυναίκες. Χρόνος και παιδί δηλαδή!
Το 2004, δυο κοριτσάκια και ένα αγοράκι γεννήθηκαν με μερικούς μήνες διαφορά, ενώ από τον Δεκέμβριο του 2007 ως τον Αύγουστο του 2008 ο Τζέιμι έγινε μπαμπάς ακόμη τρεις φορές!

Πριν από δυο εβδομάδες, ο serial dad κράτησε στην αγκαλιά του τον 15ο απόγονό του, ο 16ος έρχεται την Παρασκευή και ο 17ος με το νέο έτος! Άραγε θα έχει και συνέχεια;

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε