Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

“Αντίο γαλάζια μου μάτια” – Ράγισαν καρδιές στις πρώτες κηδείες των θυμάτων του Κονέκτικατ (ΦΩΤΟ, VIDEO)

“Αντίο γαλάζια μου μάτια” – Ράγισαν καρδιές στις πρώτες κηδείες των θυμάτων του Κονέκτικατ (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Γονείς, συγγενείς, φίλοι, γείτονες, συμμαθητές. Όλοι απαρηγόρητοι. Το Νιουτάουν αποχαιρετά τα παιδιά του. Παιδιά που χάθηκαν άδικα από τις σφαίρες του Άνταμ Λάνζα, στο μακελειό του Sandy Hook.

Ο Τζακ Πίντο και ο Νόα Πόζνερ είναι τα πρώτα από τα 20 παιδιά που δολοφονήθηκαν μέσα στο σχολείο τους από τον 20χρονο Άνταμ Λάνζα. Ήταν τα πρωτα θύματα της πιο αιματηρής μαζικής δολοφονίας που έζησε ποτέ η Αμερική, τα οποία κηδεύτηκαν.
Ο Τζακ Πίντο αριστερά και ο Νοα Πόζνερ δεξιά
Ο Νοα Πόζνερ ήταν το νεότερο θύμα του μακελειού. Είχε ακόμη τέσσερα αδέρφια. Η δίδυμη αδερφή του, Άριελ, είναι ένα από τα παιδιά που επέζησαν. Ο Νόα αγαπούσε τα βιντεοπαιχνίδια και τις πολεμικές τέχνες. Λάτρευε το παιχνίδι Super Mario Brothers και του άρεσε να δείχνει σε όλους τις ninja κινήσεις του.


“Αντίο σπινθηροβόλα γαλάζια μου μάτια”… Το αντίο της μητέρας του σπαρακτικό. Όπως και ο λόγος του έφηβου αδερφού του.


Ο Τζακ Πίντο αγαπούσε την πάλη και την ομάδα μπέιζμπολ των New York Giants. Τον έθαψαν με τη φανέλα του αγαπημένου του παίκτη, του Βίκτορ Κρουζ. Του παίκτη που για να τον τιμήσει με τον δικό του τρόπο, στο τελευταίο ματς της ομάδας έγραψε στα παπούτσια και στα γάντια του του “Αναπαύσου εν ειρήνη, Τζακ Πίντο.
Οι συναθλητές του από την ομάδα πάλης φόρεσαν τις αθλητικές τους φανέλες και τα μετάλλιά τους για να τον τιμήσουν.

Εκατοντάδες άνθρωποι βρέθηκαν στο Νιουτάουν για να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα του μακελειού. Άνθρωποι από όλη την πολιτεία του Κονέκτικατ, ακόμη και από τη γειτονική Τζόρτζια. Άνθρωποι που δε γνώριζαν ούτε τα παιδιά ούτε τις οικογένειές τους. ΆΝΘΡΩΠΟΙ που συγκλονίστηκαν από την τραγωδία.



Τις επόμενες μέρες, θα γίνουν οι κηδείες των υπόλοιπων παιδιών και των δασκάλων τους που εκτελέστηκαν από τον Άνταμ Λάνζα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: REUTERS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η τελευταία φωτογραφία της τάξης που θέρισε ο μακελάρης του Κονέκτικατ

Εξαφανίστηκαν από facebook και twitter τα λόμπι υπερ της οπλοκατοχής!

Οι τελευταίες στιγμές των θυμάτων του μακελάρη του Κονέκτικατ – Μαρτυρίες για τον ηρωισμό παιδιών και δασκάλων

Συνωμοσία ή σύμπτωση; Το σχολείο του μακελειού στο Κονέκτικατ αναφερόταν στην τελευταία ταινία του Batman (VIDEO)

Κι όμως! Κοριτσάκι 6,5 ετών προσποιήθηκε ότι ήταν νεκρό την ώρα που ο μακελάρης του Κονέκτικατ Ανταμ Λάνζα εκτελούσε δίπλα του τους συμμαθητές του!

Άρχισε να πυροβολεί σε νοσοκομείο – Ήθελε να μιμηθεί το μακελειό στο Κονέκτικατ

Αυτή είναι η γυναίκα που όπλισε το χέρι του μακελάρη του Κονέκτικατ – Η μητέρα του Ανταμ Λάνζα τον ώθησε στο αιματοκύλισμα μιας ολόκληρης τάξης

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε