Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Αντζελίνα Τζολί μίλησε στον Μπραντ Πιτ για τις αποκαλύψεις

Αντζελίνα Τζολί Μπραντ Πιτ

Μπορεί Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ να έχουν χωρίσει, αλλά η λαμπερή ηθοποιός τον ενημέρωσε για τα όσα θα αποκάλυπτε για τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν.

Η Αντζελίνα Τζολί είπε στον Μπραντ Πιτ ότι θα αποκάλυπτε ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν. Συζήτησαν τις επιπτώσεις που θα είχαν οι αποκαλύψεις στην οικογένειά τους πριν μιλήσει δημόσια για αυτό.

Η Αντζελίνα Τζολί αποκάλυψε ότι ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν την είχε πλησιάσει ερωτικά μετά την κυκλοφορία της ταινίας Playing By Heart το 1998. Η λαμπερή ηθοποιός τον απέρριψε και δεν δέχτηκε να συνεργαστεί ποτέ ξανά μαζί του.

“Είχα μια κακή εμπειρία με τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν και επέλεξα να μη συνεργαστώ ποτέ ξανά μαζί του. Και να προειδοποιώ όποια γυναίκα συνεργαζόταν μαζί του”, δήλωσε η Αντζελίνα Τζολί.

“Η συμπεριφορά αυτή απέναντι σε γυναίκες σε οποιονδήποτε χώρο και οποιαδήποτε χώρα είναι απαράδεκτη”.

Διαψεύδουν φήμες επανασύνδεσης Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ

Η λαμπερή ηθοποιός συζήτησε με τον Μπραντ Πιτ πριν προχωρήσει στη δημόσια αποκάλυψη μετά το σκάνδαλο με τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν.

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ εργάζονται καθημερινά για να συμπεριφέρονται σαν μονάδα ξανά. Ο Μπραντ Πιτ είναι ξανά μέλος της οικογένειας. Όχι μόνο ως ο εν διαστάσει σύζυγος και χωρισμένος πατέρας.

Το ζευγάρι χώρισε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η 42χρονη ηθοποιός κατέθεσε αιφνιδιαστικά αίτηση διαζυγίου από τον 53χρονο Μπραντ Πιτ. Οι φήμες για επανασύνδεση διαψεύστηκαν από ανθρώπους στο κοντινό τους περιβάλλον.

Αντζελίνα Τζολί Μπραντ Πιτ

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις