Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Απαγορεύτηκε σε υποστηρικτή του Τραμπ να ξαναταξιδέψει με Delta Airlines [vid]

Απαγορεύτηκε σε υποστηρικτή του Τραμπ να ξαναταξιδέψει με Delta Airlines [vid]

Μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε σε πτήση από Atlanta για Allentown, του απαγορεύτηκε εφ’ όρου ζωής να ταξιδεύει με την Delta Airlines.

Η απόφαση αυτή έρχεται μετά τις έντονες επικρίσεις που δέχτηκε η αεροπορική εταιρεία επειδή δεν πήρε μέτρα κατά του επιβάτη που φώναζε συνθήματα κατά των υποστηρικτών της Χίλαρι Κλίντον.

“Donald Trump, baby. We got some Hillary b*tches on here? Come on, baby. Trump!”, φώναζε στους συνεπιβάτες του ενώ παράλληλα χειροκροτούσε. Το βίντεο που ανήρτησε στο facebook η Emma Baum έχει προβληθεί πάνω από 2,5 εκατομμύρια φορές, με πολλούς να επισημαίνουν ότι θα έπρεπε να τον κατεβάσουν από την πτήση.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ed Bastian ανακοίνωσε πως η συμπεριφορά του ήταν αγενής και ασεβής προς τους συνεπιβάτες του και πως αν το προσωπικό είχε δει ότι είχε γίνει θα τον είχε απομακρύνει χωρίς δεύτερη σκέψη. “Δεν θα του επιτραπεί ποτέ ξανά να μπει σε αεροπλάνο της Delta Airlines. Τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει να απαιτούμε ευγένεια στα αεροπλάνα και τις υπηρεσίες μας”.

Το περιστατικό αυτό έρχεται μετά από άλλη υποστηρικτή του Τραμπ που κατηγόρησε μαύρους εργαζόμενους σε κατάστημα για διακρίσεις και τους έβρισε επειδή πλήρωσε 1 δολάριο για μια επαναχρησιμοποιήσιμη τσάντα.

Πηγή: RT

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε