Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Απειλές θανάτου σε plus-size μοντέλο που έχασε 108 κιλά! [pics]

Απειλές θανάτου σε plus-size μοντέλο που έχασε 108 κιλά! [pics]

Πάνω από το μισό βάρος της κατάφερε να χάσει η 36χρονη μητέρα 3 παιδιών Rosie Mercado όταν αεροσυνοδός της είπε να αγοράσει δεύτερο εισιτήριο λόγω του μεγέθους της!

Η Rosie Mercado το έβαλε σκοπό να αδυνατίσει μετά το προσβλητικό σχόλιο και έχασε 108 κιλά. Μετά τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, το plus-size μοντέλο δήλωσε πως δέχτηκε απειλές από ακτιβιστές που της έστελναν μηνύματα να αυτοκτονήσει.

Η 36χρονη υποστηρίζει ότι δεν της λείπει τίποτα από τότε που ήταν 185 κιλά, αναφέροντας παράλληλα ότι δέχεται μηνύματα μίσους επειδή αδυνάτισε τόσο πολύ. Σε συνέντευξή της στο TMZ υποστήριξε ότι πολλοί από εκείνους που αντιτάχθηκαν στην απώλεια βάρους της είπαν μέχρι και να πηδήξει από γέφυρα και να αυτοκτονήσει.

“Δεχόμουν μηνύματα μίσους. Όχι τόσο πολύ από άλλα μοντέλα αλλά από τους θαυμαστές μου που με μίσησαν. Μίσησαν το γεγονός πως δημοσιοποίησα πολύ την απώλεια βάρους μου”. Η Rosie πλέον αγαπά τη νέα της σιλουέτα και την ελευθερία που της προσφέρει. “Υποθέτω πως όλοι θέλουν να είναι χαρούμενοι με το βάρος τους. Μερικοί αγαπούν το να είναι υπέρβαροι και άλλοι όχι”.

“Νομίζω ότι αποτελεί προσωπική επιλογή και κάθε επιλογή ζωής φέρνει αλλαγές. Θα πρέπει να μη δίνεις σημασία στις αρνητικές παρατηρήσεις”. Πολλοί από τους επικριτές της υποστήριξε ότι δεν τη θέλουν αληθινή και ανοιχτή αναφορικά με τις αλλαγές στο σώμα της, την επακόλουθη κοιλιοπλαστική και την αφαίρεση δέρματος. Παρά την απώλεια του μισού μέχρι πρότινος σωματικού της βάρους, η Rosie εξακολουθεί να δηλώνει plus-size μοντέλο, τονίζοντας ότι το λατρεύει.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε