Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Απειλούν να σκοτώσουν τους δυο παρουσιαστές του ραδιοφώνου στην Αυστραλία

Απειλούν να σκοτώσουν τους δυο παρουσιαστές του ραδιοφώνου στην Αυστραλία

Η αστυνομία του Σίδνεϊ ερευνά καταγγελίες για απειλές που φέρονται να έγιναν εναντίον των δυο παρουσιαστών ραδιοφωνικής εκπομπής που έκαναν την επίμαχη «βασιλική φάρσα» εξαιτίας της οποίας αυτοκτόνησε μια νοσοκόμα.

Ο όμιλο Southern Cross στον οποίο ανήκει ο ραδιοφωνικός σταθμός 2Day FM του Σίδνεϊ έκανε γνωστό ότι το προσωπικό του δέχθηκε απειλές για την ζωή των δυο παρουσιαστών και τώρα η υπόθεση ερευνάται από την αστυνομία.
Μάλιστα κάποια μέλη του σταθμού μεταφέρθηκαν σε ασφαλή κατοικία που ήταν υπό 24ωρη φρούρηση.

Έρευνα για τη φάρσα που έκανε ο ραδιοφωνικός σταθμός του Σίδνεϊ σχετικά με τη νοσηλεία της Κέιτ Μίντλετον σε νοσοκομείο του Λονδίνου διεξάγει η Αυστραλιανή Ρυθμιστική Αρχή των ΜΜΕ (ACMA).

Η ACMA διευκρίνισε πως η έρευνα έχει στόχο τον ραδιοφωνικό σταθμό 2Day FM, αλλά όχι τους παρουσιαστές της εκπομπής και υπεύθυνους για την φάρσα Μελ Γκρέιγκ και Μάικλ Κρίστιαν.

Η Αυστραλιανή Ρυθμιστική Αρχή ερευνά την υπόθεση μόνο σε σχέση με το μέσο ενημέρωσης και όχι με τους παρουσιαστές και θα εξετάσει αν ο ραδιοφωνικός σταθμός σεβάστηκε τους κανόνες μετάδοσης της εκπομπής, δήλωσε ο πρόεδρος της Αρχής Κρις Τσάπμαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απαγχονίσθηκε η νοσοκόμα που έπεσε θύμα φάρσας για την Κέιτ Μίντλετον

SkyNews: Η νοσοκόμα βρέθηκε κρεμασμένη!

Συγγνώμη και κλάματα από τους 2 αυστραλούς για το θάνατο της νοσοκόμας – VIDEO

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε