Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Απετράπη αεροπειρατεία στο αεροδρόμιο της Μόσχας

Απόπειρα αεροπειρατείας σε αεροπλάνο προερχόμενο από τον Καύκασο ματαιώθηκε σήμερα στο αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας.

Μια απόπειρα αεροπειρατείας σε αεροπλάνο προερχόμενο από τον Καύκασο ματαιώθηκε σήμερα στο αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας, δήλωσε ένας εκπρόσωπος του αεροδρομίου, τον οποίο επικαλούνται τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Ένας από τους επιβάτες του αεροπλάνου που έκανε την πτήση Μινεράρλνιε Βόντι-Μοσχα “παρουσίασε τις αξιώσεις του στο πλήρωμα”, δήλωσε ένας εκπρόσωπος του αεροδρομίου σύμφωνα με το πρακτορείο Ria Novosti.

“Μετά την προσγείωση, το αεροσκάφος οδηγήθηκε σε απομονωμένη περιοχή του αεροδρομίου και απελευθερώθηκε χάρη στις συντονισμένες ενέργειες των αερολιμενικών υπηρεσιών, της αστυνομίας και της FSB (ειδικές υπηρεσίες)”, πρόσθεσε.

“Όλοι οι επιβάτες αφέθηκαν ελεύθεροι, δεν υπάρχουν θύματα”, δήλωσε από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του τμήματος της αστυνομίας μεταφορών, σύμφωνα με το Itar-Tass.

“Αποδείχθηκε ότι ο άνθρωπος αυτός που πήρε τον έλεγχο του αεροσκάφους είναι κάτοικος του Μινεράρλνιε Βόντι και γεννήθηκε το 1970”, δήλωσε η ίδια πηγή. Δεν κατέστη δυνατό άμεσα να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες αυτές από την αστυνομία.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε