Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Απίστευτη γκάφα σκόρπισε πανικό στη Βρετανία

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Συναγερμός σήμανε στη Βρετανία μετά την ανακοίνωση των αρχών της Ζιμπάμπουε ότι συνέβη ατύχημα κατά σε αεροσκάφος τύπου Μπόιγκ 767

Το αεροσκάφος που προερχόταν από το Λονδίνο μετέφερε εκατοντάδες επιβάτες. Η ανακοίνωση έκανε λόγο για ατύχημα κατά τη διάρκεια της προσγείωσης κατά το οποίο υπήρξαν πολλοί τραυματισμοί επιβατών.
Η είδηση αναμεταδόθηκε άμεσα απ’ όλα τα πρακτορεία του κόσμου με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τηλέφωνα των αρχών της Βρετανίας από συγγενείς επιβατών που ζητούσαν πληροφορίες.
Το υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας κινητοποιήθηκε άμεσα. Οι διπλωμάτες επικοινώνησαν άμεσα με τιις αρχές στη Χεράρε της Ζιμπάμπουε και έμειναν άφωνοι όταν άκουσαν ότι επρόκειτο απλά για μια … άσκηση και πως το γεγονός δεν ήταν πραγματικό!
Η British Airways και η Air Zimbabwe, οι μόνες εταιρίες που πραγματοποιούν τακτικές πτήσεις ανάμεσα στο Λονδίνο και τη Χαράρε, αναγκάστηκαν μάλιστα να ανακοινώσουν ότι στο συμβάν αυτό δεν εμπλέκεται δικό τους αεροσκάφος ώστε να κοπάσει ο πανικός των συγγενών των επιβατών.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε