Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Απίστευτο μπάχαλο με εκλογικούς καταλόγους – Ψηφοφόρος 4.818 ετών!

Απίστευτο μπάχαλο με εκλογικούς καταλόγους – Ψηφοφόρος 4.818 ετών!

Αλαλούμ με εκλογικούς καταλόγους σε κρατίδιο της Ινδίας όπου υπάρχουν ψηφοφόροι που δεν έχουν γεννηθεί, παιδιά που είναι κατά 13 χρόνια μικρότερα από τους γονείς τους και άλλοι που είναι 200 χρόνων.

Οι ηλικίες 39 ψηφοφόρων στη λίστα της Εκλογικής Επιτροπής, στο νοτιοδυτικό κρατίδιο της Καρνατάκα, καταγράφηκαν ως “0”, ενώ 177 άνθρωποι καταχωρήθηκαν ως 200 ετών, έγραψαν σήμερα οι Τάιμς της Ινδίας.

Ο εκλογικός κατάλογος για τις εκλογές του Μαΐου περιελάμβανε επίσης τα ονόματα 13.000 ψηφοφόρων που έχουν περισσότερες από μία σύζυγο.

Σε 10.000 περιπτώσεις, η διαφορά ηλικίας μεταξύ γονέα και παιδιού ήταν μικρότερη των 13 χρόνων.

Η χωρητικότητα των νοικοκυριών εμφανίζεται επίσης με μία.. . .πρωτοτυπία: ένα σπίτι φαίνεται να περιλαμβάνει 452 ψηφοφόρους κι ένα άλλο 347.

“Το όνομά μου ήταν γραμμένο τρεις φορές στη λίστα”, είπε ο Πρίτβι Ρέντι της Smart Vote, μίας οργάνωσης πολιτών με στόχο να αφυπνίσει τον λαό για το δικαίωμα του εκλέγειν. “Διορθώθηκε”, πρόσθεσε ο ίδιος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα.

Οι λίστες των ψηφοφόρων στην μεγαλύτερη δημοκρατία στον κόσμο είναι συνήθως γεμάτες λάθη. Πολλοί πολίτες που έχουν δικαίωμα ψήφου παραλείπονται από τους καταλόγους και δεν τους επιτρέπεται να ψηφίσουν, γεγονός που προκαλεί επεισόδια και καβγάδες στα εκλογικά κέντρα.

Διαβάστε

Αντιμέτωπα με τη φτώχεια τα παιδιά της Αυστραλίας

Γαύγισμα για Γκίνες! – ΒΙΝΤΕΟ

Π. Ζήνα: Πέρασε τα γενέθλιά της στην Αυστραλία! Βίντεο

Οι έξι καλύτερες δουλειές στον κόσμο είναι…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε