Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Απίστευτο! Θα δημοσιεύσουν οδηγίες για την παρασκευή του πιο θανατηφόρου ιού!

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Πριν μερικούς μήνες ένας Ολλανδός επιστήμονας κατάφερε να φτιάξει στο εργαστήριο μια άκρως επικίνδυνη μετάλλαξη του γνωστού ιού Η5Ν1

Ο νέος ουσιαστικά ιός μεταδίδεται πολύ εύκολα και σκοτώνει σε μεγάλο ποσοστό τα θύματά του μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.
Ο ίδιος ο επιστήμονας, ο Ρον Φουσιέ του πανεπιστημίου Εράσμους στο Ρόντερνταμ, χαρακτήρισε την πράξη του “ανόητη” ωστόσο μετά τη δημοσίευση που έκανε σε συνέδριο βρέθηκαν κάποιοι ακόμη πιο ανόητοι που είπαν ότι θα δημοσιεύσουν σε επιστημονική επιθεώρηση τις λεπτομέρειες για την παρασκευή του θανατηφόρου ιού.
Η είδηση έχει σκορπίσει πανικό στις υπηρεσίες υγείας των κρατών και ειδικά των ΗΠΑ που φοβούνται ακόμη και χρήση του ιού από τρομοκρατικές οργανώσεις.
Οι ΗΠΑ έχουν καλέσει τόσο την επιθεώρηση Science όσο και τον ίδιο τον επιστήμονα να μην προβούν σε δημοσίευση, ωστόσο ο Φουσιέ θεωρεί ότι η ανθρωπότητα και η επιστημονική κοινότητα πρέπει να γνωρίζουν!
Όλα αυτά την ώρα που παραδέχεται ότι ο ιός είναι ικανός να σκοτώσει τουλάχιστον τους μισούς από τους ανθρώπους που θα μολυνθούν!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε