Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Απλώστε τα πόδια σας και… πληρώστε!

 

Πόσες φόρες ταξιδεύετε με αεροπλάνο και δεν σας χωράει στη θέση σας;

 

Πολλές. Αυτό σίγουρα είναι ένα πρόβλημα για τους ψηλούς ανθρώπους, και σας μιλάω από προσωπική εμπειρία. Τα πόδια είναι μαζεμένα και εσείς δυσανασχετείτε ότι δεν βολεύεστε.
 
Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία του Χονγκ Κονγκ Cathay Pacific προσφέρει στους επιβάτες της οικονομικής θέσης επιπλέον χώρο για τα πόδια τους. Όμως θα πρέπει να πληρώσετε 100 δολάρια επιπλέον. Αυτό είναι ρατσισμός.
Οι αεροπορικές εταιρείες οφείλουν να έχουν άνετα καθίσματα χωρίς να χρειάζεται να πληρώνει επιπλέον λεφτά.
 
Ξεκινώντας από την 1η Δεκεμβρίου, οι επιβάτες όλων των πτήσεων μπορούν με 25 δολάρια ΗΠΑ επιπλέον για τις εσωτερικές πτήσεις και 100 για τις πτήσεις προς Κίνα και το εξωτερικό να έχουν περισσότερο χώρο για να απλώσουν τα πόδια τους. Αυτό σίγουρα θα ευχαριστήσει τους επιβάτες των πτήσεων μεγάλης διάρκειας, αλλά το χαμόγελο θα τους κοπεί μόλις μάθουν την τιμή.
 
Η αεροπορική εταιρία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι πάντα υπήρχε αυτό το αίτημα από την πλευρά των επιβατών και ότι η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από συνεννόηση και με άλλες μεγάλες διεθνείς αεροπορικές εταιρίες.
Η Cathay Pacific είναι μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες του Κόσμου μεταφέρει περίπου 23 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε