Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Celebrities και φιλανθρωπία – Οι κακομαθημένοι, τα κοκτέιλ πάρτι και οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις!

Celebrities και φιλανθρωπία – Οι κακομαθημένοι, τα κοκτέιλ πάρτι και οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις!

Εργαζόμενος που παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια αποκάλυψε τις εμπειρίες του από τις επισκέψεις διασήμων σε ζώνες κρίσης.

Από τον Sean Penn που απείλησε να ντροπιάσει δημοσίως όσους δεν εργάζονται αρκετά σκληρά στην Christina Aguilera που άφησε μια ολόκληρη βάση εργαζομένων του ΟΗΕ έξω από τη μοναδική κλιματιζόμενη σκηνή στην Αϊτή για ένα κοκτέιλ πάρτι.

Αναφέρει πως κανείς δεν αναγνώρισε τον Orlando Bloom και τον Matt Dillon κατά τη διάρκεια των επισκέψεών τους, ενώ Βρετανός ηθοποιός μέθυσε και άρχισε να αποπλανεί τις ντόπιες γυναίκες.

Υπάρχουν εκείνοι που ενώ αρχικά αντιμετωπίζονται με δισπιστία τελικά κερδίζουν γνήσιο σεβασμό.

Ένας από αυτούς είναι ο Sean Penn, αλλά αυτή που τους έχει αφήσει όλους άφωνους είναι η Angelina Jolie. “Επισκέφθηκε περισσότερους χώρους από όσους είχα επισκεφθεί”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Έπρεπε να προμηθεύσουν ένα κατάλληλο μπλουζάκι σε μια γνωστή για τις καμπύλες της ηθοποιό και να προμηθεύουν εμφιαλωμένο μεταλλικό νερό για μια Βρετανίδα ηθοποιό σε κάθε στάδιο της περιοδείας της.

Ηθοποιός χάιδεψε το χέρι μια γυναίκας που εργαζόταν στη συνοδεία του, λέγοντας πως “λατρεύω τους εργαζόμενους στην ανθρωπιστική βοήθεια”.

Ανάμεσα στους λίγους που αξίζουν, όπως αναφέρει, την αναγνώριση είναι ο David Beckham που δεν απαίτησε τίποτα άλλο παρά να παίξει ποδόσφαιρο ένα απόγευμα με τα παιδιά, ο Lionel Messi και η αείμνηστη πριγκίπισσα Diana που περπάτησε σε ναρκοπέδιο.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε