Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Stephanie Sigman: Από τα καρτέλ ναρκωτικών στο κρεβάτι του Daniel Craig

Stephanie Sigman: Από τα καρτέλ ναρκωτικών στο κρεβάτι του Daniel Craig

Έζησε τα παιδικά της χρόνια σε μια από τις πιο θανατηφόρες πόλεις καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό και αποτελεί, όπως σημειώνει ο αδερφός της 27χρονης Stephanie Sigman, το καταλληλότερο πρόσωπο για να ενσαρκώσει τον ρόλο της Estrella στη νέα ταινία James Bond Spectre.

“Μεγαλώνοντας στο Ciudad Obregon πρέπει να έχεις ανοιχτά τα μάτια σου και να προσέχεις τον εαυτό σου. Είναι καλό που καταφέραμε να ξεφύγουμε και οι δύο”, σημείωσε ο αδερφός της Kenneth.

Το πρώτο μεξικανικής καταγωγής κορίτσι του James Bond είναι η πρωτότοκη κόρη Αμερικανού παίκτη του μπέιζμπολ που γνώρισε τη μητέρα της όταν έπαιζε για την ομάδα Ciudad Obregon Yankees στη δεκαετία του 1980.

Η Stephanie γεννήθηκε στο Ciudad Obregon το 1987, με τους κατοίκους της πόλης να υποστηρίζουν πως προβλήματα με το οργανωμένο έγκλημα χειροτέρευσαν όταν η ηθοποιός ήταν μόλις 11 ετών.

Έφυγε τελικά σε ηλικία 16 ετών και ξεκίνησε καριέρα μοντέλου, ενώ στα 18 της έγινε δεκτή στη σχολή υποκριτικής CEFAT στην Πόλη του Μεξικό και δεν κοίταξε ποτέ πίσω.

Ο αδερφός της Kenneth, που ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του και παίζει επαγγελματικό μπέιζμπολ για την ομάδα Monterrey Sultans, σημειώνει πως όλα τα όμορφα κορίτσια που γνώριζε όταν μεγάλωνε έχουν σχέσεις με εμπόρους ναρκωτικών.

“Είμαστε όλοι πολύ υπερήφανοι για τη Stephanie”, υπογράμμισε, ενώ η 27χρονη έχει δηλώσει πως δεν πίστευε ποτέ ότι θα πάρει τον ρόλο στο πλευρό του Daniel Craig.

Έκανε το μπαμ το 2011 στο Miss Bala ή Miss Bullet όπου υποδύθηκε μια βασίλισσα ομορφιάς από την Τιχουάνα, παγιδευμένη στον θανάσιμο πόλεμο μεταξύ διεφθαρμένων αστυνομικών και του βαρόνου ναρκωτικών που την ελέγχει.

Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ στην κατηγορία “Best Foreign Language Film” και παραδέχτηκε πως φοβόταν μια σπασμωδική κίνηση από τον σκοτεινό υπόκοσμο του Μεξικό επειδή έριχνε φως στην κουλτούρα της βίας των συμμοριών.


Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε