Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Απολύθηκαν γιατί χόρευαν Harlem Shake – ΒΙΝΤΕΟ

Απολύθηκαν γιατί χόρευαν Harlem Shake – ΒΙΝΤΕΟ

Στην απόλυση 15 εργαζομένων προχώρησε η αυστραλιανή εταιρεία μεταλλωρυχείων Barminco μετά την ανάρτηση ενός βίντεο στο Youtube που έδειχνε 8 μεταλλωρύχους να χορεύουν Harlem Shake στα βάθη ενός χρυσορυχείου της εταιρείας..

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της αυστραλιανής εφημερίδας West Australian, το οποίο επικαλείται το ειδοποιητήριο απόλυσης που απέστειλε η Barminco, η επιχείρηση προχώρησε σε απολύσεις καθώς έκρινε ότι ο χορός των μεταλλωρύχων συνιστούσε απειλή για την ασφάλεια στο ορυχείο και παράλληλα οι εργαζόμενοι παραβίασαν τις «βασικές αρχές της ασφάλειας, της ακεραιότητας και της αριστείας» που χαρακτηρίζουν την εταιρεία.

Η Barminco ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι οι απολυμένοι μεταλλωρύχοι δεν πρόκειται να επαναπροσληφθούν, ούτε καν ως υπεργολάβοι, σε οιοδήποτε ορυχείο της εταιρείας παγκοσμίως.

Από την πλευρά τους, δύο εργαζόμενοι που μίλησαν στην ίδια εφημερίδα υποστηρίζουν ότι ποτέ δεν προκλήθηκε κάποιος κίνδυνος από τις ενέργειές τους. Οι οκτώ μεταλλωρύχοι που εμφανίζονται να χορεύουν φοράνε κράνη, αλλά πέντε από αυτούς είναι γυμνόστηθοι. Όπως δήλωσε ένας εκ των απολυμένων, οι εργάτες αποφάσισαν να αφαιρέσουν τις μπλούζες τους προκειμένου να μην φαίνεται το όνομα της Barminco στο βίντεο.

Δείτε το βιντεο που στάθηκε αιτία να απολυθούν οι 15 εργαζόμενοι! Είναι εντυπωσιακό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το YouTube χορεύει Harlem Shake!

ΒΙΝΤΕΟ: Χορεύει για να ζεσταθεί ο Νορβηγικός στρατός;

 Το Harlem Shake του Κουφού (VIDEO)

 Δείτε τον Πέτρο Κωστόπουλο να χορεύει στους ρυθμούς του Harlem Shake!  

O Αντύπας χορεύει Harlem Shake με τους Vegas! Απολαυστικό βίντεο  

Harlem Shake! H νέα χορευτική μανία στο Θησείο! 2000 άτομα χόρεψαν σε τρελούς ρυθμούς! Βίντεο και φωτό! 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε