Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Αστυνομικός τράβηξε όπλο σε 14χρονη! Απίστευτες σκηνές στο Τέξας (VIDEO)

Αστυνομικός τράβηξε όπλο σε 14χρονη! Απίστευτες σκηνές στο Τέξας (VIDEO)

To video έγινε viral στο internet τις τελευταίες μέρες: δείχνει έναν αστυνομικό να κάνει… ακροβατικά και να πείσει μερικούς εφήβους να φύγουν από δημοτική πισίνα στην πόλη ΜακΚίνεϊ του Τέξας.

Η μικρή πόλη βρίσκεται 30 μίλια έξω από το Τέξας. Την περασμένη Παρασκευή, έφηβοι αποφάσισαν να κάνουν… πάρτι σε μια δημοτική πισίνα της περιοχής. Μόνο που οι κάτοικοι παραπονέθηκαν για τον θόρυβο και κάλεσαν την αστυνομία.

Όπως είπαν, πολλά από τα παιδιά που είχαν πάει στο πάρτι, δεν μένουν στην περιοχή, δεν είχαν άδεια για να είναι εκεί και να κάνουν pool party και αρνούνταν να φύγουν.

Έφτασε λοιπόν η αστυνομία αλλά όσα ακολούθησαν, ξεπερνούν κάθε φαντασία. Στην αρχή του video ο αστυνομικός εμφανίζεται να κάνει κωλοτούμπα στο γκαζόν λες και μετείχε σε κάποια αμερικάνικη αστυνομική σειρά. Μαζί του τρέχει κι ένας συνάδελφός του. Χωρίς κωλοτούμπα αυτός…

Κι αν αυτό είναι λίγο αστείο, η συνέχεια δεν είναι καθόλου. Γιατί αποδεικνύει ξανά ότι η αστυνομική βια στις ΗΠΑ έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Ο αστυνομικός τα βάζει με μερικά αγόρια, τραβάει όπλο κατά των παιδιών, προκαλώντας τους πανικό και ρίχνει στο έδαφος ένα 14χρονο κορίτσι, το οποίο κλαίει και φωνάζει τη μαμά του! Τι κακό είχε κάνει; Είχε πει στον αστυνομικό πως αρνείται να φύγει από το σημείο γιατί δεν είχε κάνει τίποτα κακό! Οι περισσότεροι από τους εφήβους είναι Αφροαμερικανοί.


Φαίνεται ακόμη και να χτυπάει το κεφάλι της 14χρονης κοπέλας στο γρασίδι. Όταν όσοι είναι γύρω και βλέπουν τι κάνει ο αστυνομικός αρχίζουν να τους φωνάζει, τότε εκείνος βγάζει για λίγο το πιστόλι του και το κραδαίνει προς τους εφήβους ουρλιάζοντας: “Φύγετε από ‘δω, θα πάτε όλοι φυλακή”.

Ο αστυνομικός μετά το περιστατικό και η δημοσιοποίηση του video έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.


Πηγή: slate.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε