Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Αξέχαστο μπάτσελορ – Τα καψόνια των φίλων στον γαμπρό! (ΦΩΤΟ)

Αξέχαστο μπάτσελορ – Τα καψόνια των φίλων στον γαμπρό! (ΦΩΤΟ)

Λίγες ημέρες πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του Collette, οι φίλοι του 41χρονου Lee Forrester του έκαναν μια απίστευτη φάρσα.

Αφού τον έγδυσαν, τον έδεσαν με πλαστική μεμβράνη και κολλητική ταινία σε φανάρι, δίνοντάς του τη δυνατότητα να πίνει την μπίρα του.


Το ασυνήθιστο θέαμα – αποτέλεσμα της φάρσας τους σάστισε τους περαστικούς, ενώ οι κολλητοί του τον παρακολουθούσαν απολαμβάνοντας το ποτό τους στην παμπ.

Οι φωτογραφίες του γαμπρού έκαναν τον γύρο του κόσμου μέσω των social media, με τον γαμπρό να έχει παραμείνει δεμένος μισή ώρα στο φανάρι μέχρι να αποφασίσουν να τον λύσουν οι φίλοι του.

“Ήταν ένα από τα καλύτερα Σαββατοκύριακα της ζωής μου. Γέλασα πολύ και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους μου που με έκαναν να περάσω τόσο υπέροχα.


Πολλοί οδηγοί σάστισαν και εξεπλάγησαν, αλλά το χαμόγελο δεν έφευγε από τα χείλη μου. Ευτυχώς μου άφησαν μια μπίρα για να μη διψάσω”.

Η επί 17 χρόνια σύντροφός του Collette χαρακτήρισε τη φάρσα ξεκαρδιστική, σημειώνοντας πως περίμενε χειρότερες φωτογραφίες από αυτή για το τρελό Σαββατοκύριακο με τους φίλους του.

Η παρέα των 13 που ταξίδεψαν από το Μάνστεστερ στο Τσέστερφιλντ συνέχισε για Λίβερπουλ όπου ανάγκασαν τον γαμπρό να ντυθεί John Lennon.

Μετά το hangover της Κυριακής, τον έβαψαν μπλε και τον έντυσαν στρουμφάκι για το υπόλοιπο του μπάτσελορ – ταξιδιού που ολοκληρώθηκε στο Μπέρμιγχαμ.

Ο κουμπάρος του Matthew Wyatt είπε ότι σχεδίαζε τη φάρσα για μεγάλο χρονικό διάστημα και χάρηκε πολύ που είχε τέτοια απήχηση.

Πηγή:
Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε