Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αυτοκίνητο “θέρισε” ποδηλάτες – Σοκαριστικό βίντεο

Αυτοκίνητο “θέρισε” ποδηλάτες – Σοκαριστικό βίντεο
Η σκηνή καταγράφηκε σε βίντεο και πραγματικά σοκάρει αφού ένα αυτοκίνητο στην κυριολεξία θερίζει ποδηλάτες που έκαναν πορεία στους δρόμους.
 

Μια ειρηνική πορεία με ποδήλατα στη Βραζιλία, μετατράπηκε σε ”λουτρό αίματος”, αφού ένας οδηγός συγκρούστηκε με τους 130 ποδηλάτες, ενώ τραυμάτισε 20 από αυτούς, εκ των οποίων οι 9 αναγκάστηκαν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.
 
Η σκηνή καταγράφηκε και το video σοκάρει αφού παρουσιάζει λεπτό προς λεπτό το αμάξι να συγκρούεται με τους ποδηλάτες.
 
Η πορεία γινότανε στην πόλη Porto Alegre στη νοτιοανατολική Βραζιλία, την Παρασκευή που μας πέρασε και ο δράστης οδηγούσε ένα μαύρο VW Golf, το οποίο, σύμφωνα με μάρτυρες, ακολουθούσε την πορεία για αρκετή ώρα.

 

 
Η αστυνομία εντόπισε το αυτοκίνητο, εγκαταλελειμμένο, αλλά όχι και τον οδηγό, τον 47χρονο, ιδιοκτήτη του οχήματος, Ricardo Jose Neis.
 
Αν επιβεβαιωθεί ότι ο οδηγός είχε σκοπό να τραυματίσει, ακόμα και να σκοτώσει τους ποδηλάτες, θα του απαγγελθούν κατηγορίες απόπειρας δολοφονίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση των τοπικών αστυνομικών αρχών.
 
Ευτυχώς, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και οι εννέα τραυματίες έχουν διαφύγει τον κίνδυνο και βγήκαν από το νοσοκομείο.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε