Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Αυτοκτονία live στο facebook – Εικόνα που σοκάρει [vid]

αυτοκτονία live facebook

Ο λόγος απίστευτος. Ο 54χρονος από την Τουρκία αυτοκτόνησε μεταδίδοντας leve στο facebook την πράξη του γιατί η κόρη του δεν τον ρώτησε πριν αρραβωνιαστεί! Η είδηση για την αυτοκτονία κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ο Αιχάν Ουζούν μετάδωσε live στο facebook την αυτοκτονία του οργισμένος από την κίνηση του πεθερού του να μην τον ρωτήσει και να εγκρίνει αντί αυτού τον αρραβώνα της κόρης του.

Σύμφωνα με τη Mirror ο άνδρας δεν μπόρεσε να “χωνέψει” το γεγονός ότι κάποιος άλλος έδωσε έγκριση για το μέλλον της κόρης

“Μεταδίδω ζωντανά αυτό που κάνω με τη θέλησή μου. Δεν θέλω αυτοί που με έφεραν εδώ να έρθουν στην κηδεία μου” ακουγεται να λέει οργισμένος καθώς το δικαίωμα να εγκρίνει τον γάμο της κόρης του θεωρούσε ότι το έχει μόνο εκείνος.

Καταφέρεται εναντίον της κόρης και του πεθερού του και στη συνέχεια κολλάει το όπλο στο κεφάλι. Πριν πατήσει τη σκανδάλη ακούγεται να λέει “γεια σας, φεύγω, να προσέχετε τον εαυτό σας”.

Μετράει ως το τρία και πυροβολεί.

Παρά το γεγονός ότι φίλοι και συγγενείς προσπάθησαν την ώρα της live μετάδοσης να τον αποτρέψουν ο 54χρονος ήταν αποφασισμένος.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ybU7nvY3q9s

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις