Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Αυτοπυρπολήθηκε στη δουλειά του γιατί είχε διαφορές με συναδέρφους του

Αυτοπυρπολήθηκε στη δουλειά του γιατί είχε διαφορές με συναδέρφους του

Πρόκειται για έναν 47χρονο άντρα που εργαζόταν ως εργοδηγός στον τομέα καθαριότητας σε μία δημόσια υπηρεσία σ’ ένα προάστιο της Λιόν της Γαλλίας και αυτοπυρπολήθηκε για λόγους ευθιξίας.

Ο 47χρονος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του σήμερα μπροστά από τον εργασιακό του χώρο σε προάστιο της Λιόν, στη νότιο Γαλλία, καθώς είχε δρομολογηθεί εναντίον του πειθαρχική διαδικασία από την δημόσια υπηρεσία στην οποία εργαζόταν, ανέφεραν οι αρχές πηγές.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, ο άνδρας περιλούστηκε με πετρέλαιο, από ένα δοχείο που μετέφερε μαζί του, και στη συνέχεια έβαλε φωτιά, στο πεζοδρόμιο μπροστά από την υπηρεσία δημόσιας καθαριότητας της Μείζονος Περιφερείας της Λιόν, στην οποία εργαζόταν.

Με εγκαύματα στο 80% του σώματός του, ο άνδρας οδηγήθηκε στη μονάδα εγκαυμάτων του νοσοκομείου της γαλλικής μεγαλούπολης. «Η πρόγνωση για τη ζωή του είναι ενθαρρυντική», ανέφεραν ιατρικές πηγές.

Σύμφωνα με συνδικαλιστικές πηγές, ο 47χρονος εργοδηγός, ο οποίος εργαζόταν στον τομέα της καθαριότητας, αντιμετώπιζε πειθαρχικά μέτρα, βάσει μίας διοικητικής διαδικασίας που είχε κινηθεί εναντίον του εξαιτίας μίας διαφοράς στον εργασιακό του χώρο.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για να διακριβωθούν οι συνθήκες του γεγονότος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μητέρα τριών παιδιών αυτοπυρπολήθηκε έξω από μοναστήρι

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε