Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Bλαντιμίρ Πούτιν: ”Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι αληθινός άντρας”!

Ο Ρώσος πρωθυπουργός δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια τον θαυμασμό του για τον ηθοποιό.

Ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν συνάντησε από κοντά τον διάσημο ηθοποιό Λεονάρντο Ντι Κάπριο και του εκδήλωσε δημόσια τον θαυμασμό του. “Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που ήλθατε παρά τα εμπόδια”, είπε ο Πούτιν στον ΝτιΚάπριο, ο οποίος παρακολούθησε τη Σύνοδο Κορυφής για τη διάσωση των τίγρεων στην Αγία Πετρούπολη.

Τον χαρακτήρισε μάλιστα αληθινό άντρα καθώς δεσμεύτηκε ότι θα δωρίσει ένα εκατομμύριο δολάρια για τη διάσωση των τίγρεων. Μπροστά στον άµεσο κίνδυνο να εξαφανιστούν από τον πλανήτη οι άγριες τίγρεις, διεξάγεται για πρώτη φορά Σύνοδος Κορυφής στην Αγία Πετρούπολη, µε στόχο τον διπλασιασµό τους έως το 2022. Στη Σύνοδο, που θα διαρκέσει μέχρι σήμερα συµµετέχουν 13 χώρες, όπου ακόµη ζουν τα άγρια αιλουροειδή.

“Ένας άνθρωπος με λιγότερο γερά νεύρα θα είχε αποφασίσει να μην έλθει, θα το είχε εκλάβει ως σημάδι ότι δεν άξιζε να έλθει”, είπε ο Πούτιν. Ο ηθοποιός βρισκόταν μεταξύ των επιβατών αεροσκάφους της Delta Airlines που πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση τη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη όταν σταμάτησε να λειτουργεί ο ένας κινητήρας του. Το επόμενο αεροπλάνο, στο οποίο επιβιβάστηκε ο ηθοποιός χρειάστηκε να πραγματοποιήσει στάση στο Ελσίνκι για να ανεφοδιαστεί με καύσιμα, ενώ αντιμετώπισε και σοβαρά προβλήματα εν πτήσει λόγω των σφοδρών ανέμων.

 Ο Λεονάρντο ωστόσο δεν έχασε την υπομονή του μιας και είναι πολύ ευαισθητοποιημένος ό,τι αφορά αυτό το θέμα. Αποκάλυψε μάλιστα στον Ρώσο πρωθυπουργό πως κατάγεται και εκείνος κατά το ήμισυ από τη Ρωσία.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε