Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Brooke Shields: Ο Τραμπ έβαλε λυτούς και δεμένους για ένα ραντεβού μαζί της [vid]

Brooke Shields

Η Brooke Shields είναι μια από τις γυναίκες που απέρριψε τον Ντόναλντ Τραμπ. Είχε βάλει λυτούς και δεμένους για ένα ραντεβού μαζί της.

Η 52χρονη Brooke Shields μίλησε για την εποχή που αρνήθηκε ραντεβού με τον Ντόναλντ Τραμπ. Πριν από περίπου δύο δεκαετίες.

“Γύριζα μια ταινία και με κάλεσε αμέσως μετά το διαζύγιό του”, αποκάλυψε η Brooke Shields για τον Ντόναλντ Τραμπ στο Watch What Happens Live με τον Andy Cohen.

Το τηλεφώνημα Τραμπ στην Brooke Shields

“Μου είπε “νομίζω ότι θα έπρεπε να βγούμε ραντεβού επειδή είσαι η “sweetheart” της Αμερικής και εγώ ο πλουσιότερος άντρας και θα άρεσε πολύ στον κόσμο”. Τότε του εξήγησα ότι έχω σχέση και δεν θα χαρεί πολύ”, σημείωσε.

Αυτή η επικοινωνία ήταν αμέσως μετά τον χωρισμό του Ντόναλντ Τραμπ από τη δεύτερη σύζυγό του Marla Maples. Μετά τον χωρισμό τους το 1996, το διαζύγιο του Ντόναλντ Τραμπ από τη Marla Maples ολοκληρώθηκε το 1999.

Η Brooke Shields δεν είναι η μοναδική σταρ που έχει απορρίψει τον Ντόναλντ Τραμπ. Οι ηθοποιοί Candice Bergen και Emma Thompson μίλησαν για τις συναντήσεις τους με τον μεγιστάνα των ακινήτων.

Τον περασμένο Οκτώβριο η Salma Hayek ισχυρίστηκε ότι είπε όχι στον Ντόναλντ Τραμπ, με τον Αμερικανό πρόεδρο να “φυτεύει” μια ιστορία σε tabloid που τον ήθελε να τη χαρακτηρίζει πολύ κοντή.

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις