Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Caitlyn Jenner: Τώρα και σε κούκλα!

Caitlyn Jenner: Τώρα και σε κούκλα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος διάσημος γίνεται… κούκλα. Αυτή τη φορά έγινε η Κέιτλιν Τζένερ, που λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση της αλλαγής φύλλου και το εξώφυλλο στο Vanity Fair, “κυκλοφόρησε” και ως… κούκλα.

Όπως γράφει το ΟΚ! Η Caitlyn Jenner είναι ντυμένη με μεταξένιο ολόσωμο μαγιό και έχει ογκώδη καστανά μαλλιά. Ήδη, η φωτογραφία με το κουτί της κούκλας κάνει το γύρο του… twitter.

Πάνω στο κουτί αναγράφεται ένα απόσπασμα από την συνέντευξη της Κέιτλιν: «Δεν το κάνω για να γίνω ενδιαφέρουσα, αυτό το κάνω για να ζήσω».

Η κούκλα φοράει ακόμα και το ίδιο κόκκινο κραγιόν που είχε βάλει η Κέιτλιν κατά τη φωτογράφιση στο Vanity Fair, μετά την οποία απέκτησε περισσότερους από 2,5 εκατ. followers στο twitter.

Με ένα πρόσφατο tweet της, πάντως, η Τζένερ δεν έκρυψε ότι αναπολεί τις καλές στιγμές που πέρασε με την πρώην γυναίκα του Κρις (μητέρα της Κιμ Καρντάσιαν), ως Μπρους Τζένερ γράφοντας: «Διαβάζοντας το άρθρο του VF μου θύμισε την αγάπη και τις καλές στιγμές που είχα με την Κρις για τόσα πολλά χρόνια. Δεν θα άλλαζα με τίποτα αυτά τα χρόνια».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε