Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Δελφίνια “ΟΥΚάδες” για το αμερικάνικο και το ρώσικο πολεμικό Ναυτικό – Δείτε τα βίντεο

Είναι εξαιρετικοί κολυμβητές. Αναπτύσσουν απίστευτες ταχύτητες κάτω από το νερό, και μπορούν να πραγματοποιήσουν μανούβρες και ελιγμούς που κανείς άνθρωπος ή μηχανή δεν μπορεί.

Η νοημοσύνη τους είναι η υψηλότερη από όλα τα θηλαστικά και καταλαβαίνουν, τις εντολές που δέχονται. Το ένστικτό τους είναι και αυτό αλάνθαστο. Στα χέρια των ειδικών και μετά από εκπαίδευση μπορούν να γίνουν το απόλυτο όπλο και να φέρουν εις πέρας αποστολές που ο άνθρωπος αδυνατεί.

Το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ και της Ρωσίας, αντιλήφθηκαν την αξία και τις δυνατότητες τους σχεδόν από το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Κατά την περίοδο του ψυχρού πολέμου ο ανταγωνισμός των δύο χωρών έφτασε στο αποκορύφωμα του. Στο “πρόγραμμα εκπαίδευσης δελφινιών”, Ρώσοι και Αμερικανοί δαπάνησαν τεράστια ποσά προκειμένου να έχουν το καλύτερα, επιθυμητό αποτέλεσμα. (ενδεικτικά Οι ΗΠΑ από το 2007 έχουν δαπανήσει 14 εκατομμύρια δολάρια).

Σήμερα με τεχνογνωσία και εμπειρία μισού αιώνα τα δελφίνια αναλαμβάνουν ρόλους ΟΥΚάδων, που δύσκολα άνθρωπος θα μπορούσε να φέρει εις πέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ www.onalert.gr

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε