Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

«Δεν ήθελα σεξ με τον Στρος Καν» – Φοβάται αλλά θα καταθέσει η καμαριέρα

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Ο Ντομινίκ Στρος Καν αρνείται οποιαδήποτε προσπάθεια να την εξαναγκάσει να κάνει σεξ μαζί του κι εκείνη αρνείται πως υπήρχε οτιδήποτε συναινετικό ανάμεσά τους. Έτοιμη να καταθέσει η καμαριέρα, ακόμη και σήμερα.

Λίγες ώρες μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη της New York Post πως η καμαριέρα που κατηγορεί τον επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για απόπειρα βιασμού είναι φορέας του Aids, ο δικηγόρος της έκανε δηλώσεις στο NBC όπου αρνήθηκε πως η πελάτισσα του συναίνεσε – όπως υποστηρίζει η πλευρά Στρος Καν- σε σεξουαλική συνεύρεση.

Η 32χρονη, που βρίσκεται σε άγνωστο αλλά «ασφαλές» μέρος, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν ήξερε ποιος ήταν ο Στρος Καν και όταν μια μέρα μετά την επίθεση το αποκάλυψε, φοβήθηκε για τον εαυτό της και την 15χρονη κόρη της, είπε ο Τζεφ Σαπίρο. Αν και φοβισμένη, όμως, θα εμφανιστεί ενώπιον των ενόρκων για να αφηγηθεί τη δική της εκδοχή της ιστορίας. Δεν αποκλείεται, αυτό, να γίνει ακόμη και σήμερα.

«Όταν οι ένορκοι θα ακούσουν τη μαρτυρία της και θα την δουν, όταν τελικά θα μπορέσει να διηγηθεί την ιστορία της δημόσια, θα αντιληφθούν ότι οι ισχυρισμοί τους για συναινετική σεξουαλική συνεύρεση ή για ραντεβού, είναι ψευδείς. Δεν υπάρχει τίποτα το συναινετικό σε αυτό που συνέβη σε εκείνο το δωμάτιο του ξενοδοχείου», δήλωσε ο Σαπίρο.

Βασιζόμενα σε πηγή που πρόσκειται στην υπεράσπιση, τα αμερικανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για αλλαγή υπερασπιστικής γραμμής, με την πλευρά Στρος Καν έτοιμη να εγκαταλείψει τον ισχυρισμό πως ο επικεφαλής του ΔΝΤ δεν βρισκόταν στο ξενοδοχείο την ώρα που κατηγορείται πως επιτέθηκε στην 32χρονη γυναίκα και να υποστηρίξει στο δικαστήριο ότι «σεξουαλική συνεύρεση μπορεί να ήταν συναινετική».

Όλοι τώρα περιμένουν με κομμένη την ανάσα τη «μεγάλη» Παρασκευή του Στρος Καν, όταν θα οδηγηθεί ξανά στο δικαστήριο για να αποφασίσουν οι ένορκοι αν θα προσαχθεί σε δίκη και αν (σύμφωνα με αίτημα των δικηγόρων του) θα παραμείνει φυλακισμένος κατά τη διάρκεια αυτής.

Η διαδικασία θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Αλλά ο Στρος Καν θα έχει δεχτεί, την εμφανιστεί στο δικαστήριο για δεύτερη φορά, την επίσκεψη της συζύγου του, Αν Σινκλέρ, η οποία αναμένεται από ώρα σε ώρα στις ΗΠΑ και σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ θα επισκεφτεί το σύζυγό της στη φυλακή Ράικερς.

“Κλειδί” το DNA και οι κάρτες του ξενοδοχείου
Εν αναμονή των αποτελεσμάτων του DNA (το FoxNews μετέδωσε ότι στα σεντόνια του κρεββατιού έχει βρεθεί αίμα), δεν αποκλείεται φως στην υπόθεση να ρίξουν και οι κάρτες-κλειδιά του ξενοδοχείου Sofitel. Από αυτή και μόνο, η διεύθυνση του ξενοδοχείου μπορεί να γνωρίζει πότε άνοιξε και πότε έκλεισε η πόρτα της σουίτας, ακόμη και πόση ώρα έμεινε ανοιχτή. Μπορεί επίσης να αποκαλυφθεί αν η πόρτα άνοιξε με το κλειδί του ενοίκου ή με το αντικλείδι που έχει κάθε καμαριέρα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην κατάθεσή της η 32χρονη καμαριέρα, όταν μπήκε στο δωμάτιο, άφησε την πόρτα ανοιχτή και το καρότσι της μπροστά. Όταν ο Στρος Καν, σύμφωνα πάντα με εκείνη, βγήκε από το μπάνιο και της επιτέθηκε, εκείνη έτρεξε στην πόρτα, αλλά εκείνος πρόλαβε και την έκλεισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
New York Post: Φορέας AIDS η καμαριέρα; – Νοίκιαζε διαμέρισμα αποκλειστικά για πάσχοντες από την ασθένεια!

Σκιά του εαυτού του – Φοβούνται αυτοκτονία του Στρος Καν – Η καμαριέρα δεν ήξερε ποιος ήταν! 

“Αν δεν θες να περπατάς με χειροπέδες να μην παραβιάζεις το νόμο”!

Λείπουν οι αμυχές, περιμένουν το DNA να ρίξει φως στην υπόθεση Στρος Καν – Το ΔΝΤ «αδειάζει» τον επικεφαλής του

Η κυβέρνηση των Η.Π.Α ζητάει επίσημα το ”κεφάλι” του Στρος Καν – Τυχαίο;

Η Ελλάδα στριμώχνεται στο κελί του Στρος Καν

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε