Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Δεσμοφύλακας παραιτήθηκε γιατί είχε σχέση με… κρατούμενο!

ΦΩΤΟ DAILY MAIL
ΦΩΤΟ DAILY MAIL
Η μία παραίτηση διαδέχεται την άλλη. Η πέμπτη στη σειρά δεσμοφύλακας παραιτήθηκε από την θέση της γιατί είχε συνάψει σχέση με κρατούμενο.

Η μία παραίτηση διαδέχεται την άλλη. Η πέμπτη στη σειρά δεσμοφύλακας παραιτήθηκε από την θέση της γιατί είχε συνάψει σχέση με κρατούμενο.
 
Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στις βρετανικές φυλακές του Γιορκσάιαρ αφού άλλη μια γυναίκα δεσμοφύλακας υπέβαλε την παραίτηση της μετά την αποκάλυψη πως διατηρούσε δεσμό με κρατούμενο.

 
Η 28χρονη Γκιζέλ Γουτφορν, παντρεμένη αλλά και μητέρα, παραιτήθηκε πριν από τρεις βδομάδες όταν αποκαλύφθηκε η κρυφή σχέση που είχε με 21χρονο κρατούμενο.
O 21χρονος κρατούμενος που είχε σχέση με την δεσμοφύλακα. ΦΩΤΟ DAILY MAIL
Είναι η πέμπτη δεσμοφύλακας που παραιτείται από το 2004 γιατί είχε σχέση με κρατούμενο.
 
Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικού μήνες άλλη μια γυναίκα δεσμοφύλακας παραιτήθηκε γιατί είχε πάρει μετάθεση από αστυνομικό τμήμα σε φυλακές για να μπορεί να είναι κοντά στον φυλακισμένο εραστή της.
 
Ο Σύνδεσμος Εργαζομένων στις Φυλακές ζήτησε από την κυβέρνηση να αυξήσει τους ελέγχους στους αστυνομικούς πριν αποφασίσει να τους στείλει ως φύλακες σε κρατητήρια και φυλακές γιατί όπως λένε τα σκάνδαλα αυτά ντροπιάζουν το επάγγελμα. “Χρειάζεται να γίνεται καλύτερη αξιολόγηση των ατόμων αυτών. Να περνάνε από αυστηρότερη συνέντευξη γιατί χρειάζονται σκληροί χαρακτήρες για να γίνει κάποιος δεσμοφύλακας. Και σίγουρα μια γυναίκα σε ανδρικές φυλακές δεν είναι και τόσο σωστό, για ευνόητους λόγους”, είπε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Τομ Ρόμπσον.
 
Το βρετανικό υπουργείο Δικαιοσύνης παραδέχθηκε ότι άλλη μια δεσμοφύλακας παραιτήθηκε πριν τρεις βδομάδες.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε