Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Διακοπές ήταν μέχρι σήμερα ο δήμαρχος της Μόσχας! Εξαλλος ο Πούτιν

Κανείς δεν θα ήθελε να είναι στην θέση του δημάρχου Μόσχας. Το βλέμμα του Πούτιν λέει πολλά... ΦΩΤΟ REUTERS

Ηλιοκαμένος επέστρεψε χωρίς άγχος σήμερα από τις διακοπές του ο δήμαρχος της ρωσικής πρωτεύουσας ο οποίος

επικρίθηκε έντονα για την απουσία του την ώρα που μόνο η Μόσχα μετράει 7.000 νεκρούς!

Ο ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν τον κάλεσε σήμερα και σύμφωνα με συμβούλους του ήταν εξοργισμένος με τον απόντα δήμαρχο.

    “Κάνατε καλά που επιστρέψατε από τις διακοπές σας, το κάνατε εγκαίρως”, δήλωσε ο Πούτιν στον ηλιοκαμένο Λουζκόφ, 73 ετών.

    “Βασίζομαι πολύ (σε εσάς) ώστε οι ιατρικές υπηρεσίες της πόλης να εργάζονται με ικανοποιητικό τρόπο, να προσφέρουν έγκαιρα βοήθεια στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη”, πρόσθεσε ο Πούτιν.

  “Η κατάσταση στη Μόσχα δεν είναι εύκολη. Θα αρχίσω λέγοντας ότι αυτή η ζέστη είναι ασυνήθιστη”, δήλωσε από τη μεριά του ο δήμαρχος της Μόσχας, σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσε η ρωσική τηλεόραση.

  Ο Λουζκόφ επιβεβαίωσε ότι οι κλήσεις για βοήθεια έχουν αυξηθεί κατά 22% με τον καύσωνα, όμως απέδωσε την ευθύνη για την κατάσταση στην πόλη στους αξιωματούχους της περιοχής.

  Οι δασικές πυρκαγιές που μαίνονται στην περιοχή της Μόσχας “δεν είναι αποτέλεσμα μόνο της ανωμαλίας της φύσης, αλλά και της ανευθυνότητας των αξιωματούχων” της περιοχής, υπογράμμισε ο Λουζκόφ, που είναι δήμαρχος της Μόσχας εδώ και περίπου 20 χρόνια.

Το ερώτημα είναι θα παραμείνει στην θέση του;  

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε