Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Διαψεύδει ο Τζορτζ Κλούνει οποιαδήποτε σχέση με το σκάνδαλο της Ρούμπι

Ερώτημα παραμένει εάν ο Τζορτζ Κλούνει θα δεχθεί να καταθέσει στο δικαστήριο εάν κληθεί για τη δίκη του Μπερλουσκόνι.

O ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ και η σύντροφός του, Ελισαμπέτα Κανάλις, διέψευσαν τους ισχυρισμούς της δεκαοκτάχρονης μαροκινής Ρούμπι Καρίμα, η οποία είχε δηλώσει στους δικαστές ότι συνάντησε το ζεύγος στη βίλα του Μπερλουσκόνι στο Άρκορε.

“Όλα αυτά μου φαίνονται πολύ περίεργα, από την στιγμή που συναντήθηκα με τον ιταλό πρωθυπουργό μόνο μια φορά, κατά την διάρκεια της προσπάθειάς μου να συλλέξω χρήματα για το Νταρφούρ”, αναφέρει σε ανακοινωθέν του ο Κλούνι.

Από την πλευρά της η Κανάλις, μέσω του δικηγόρου της, υπογραμμίζει ότι “δεν πήρε ποτέ μέρος σε κανένα απολύτως γεύμα, δείπνο ή συνάντηση που μπορεί να οργανώθηκε στην κατοικία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στο Άρκορε”. Το όλο θέμα προέκυψε χθες όταν δημοσιοποιήθηκε η λίστα –επωνύμων και μη–, μαρτύρων, που οι δικηγόροι του “μίστερ τιβί” και εισαγγελείς έχουν ζητήσει να κλητευθούν στην δίκη της έκτης Απριλίου στο Μιλάνο.

Αυτό που μένει να διαπιστωθεί τώρα, είναι αν τελικά ο αστέρας του Χόλιγουντ, σε περίπτωση που το δικαστήριο τον καλέσει ούτως ή άλλως να καταθέσει θα αποφασίσει να παρουσιαστεί σε κάποια από τις δικάσιμες του “Ρούμπι-Γκέιτ”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε