Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Διάσημοι επώνυμοι που άλλαξαν φύλο – Δείτε φωτογραφίες

ΦΩΤΟ ΑΠΟ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΠΟ REUTERS

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι στο εξωτερικό που έχουν προχωρήσει σε επέμβαση αλλαγής φύλου δηλώνοντας περήφανοι για αυτή την απόφαση αφού απαλλάχτηκαν από το βαρύ φορτίο που τους βάραινε ζώντας μέσα σ’ ένα ξένο σώμα.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι ο Bruce Jenner, ο πατριός της Kim Kardashian, ο οποίος πριν μερικές μέρες με την φωτογράφησή του στο Vanity Fair συστηθήκε ως Caitlyn Jenner. Όμως, δεν είναι ο μόνος διάσημος καθώς σκηνοθέτες, μοντέλα, μουσικοί αλλά και ηθοποιοί έχουν προχωρήσει σε εγχείρηση αλλαγής φύλου.

Bruce Jenner

Η κόρη της γνωστής τραγουδίστριας Cher, Chastity Bono πλέον ονομάζεται Chaz Bono μετά την εγχείρηση που έκανε το 2010, ενώ κάνει καριέρα ως συγγραφέας και μουσικός.
Chaz Bono

H Isis King μπορεί να γεννήθηκε αγόρι αλλά τώρα είναι ένα πετυχημένο μοντέλο αλλά και σχεδιάστρια μόδας που έγινε γνωστή με τη συμμετοχή της στο ρεάλιτι America’s Next Top Model.
Isis King

H Alexis Arquette, που πριν την αλλαγή φύλου λεγόταν Robert, είναι μουσικός, ηθοποιός αλλά και περφόρμερ σε καμπαρέ, ενώ ο αδερφός της είναι ο διάσημος ηθοποιός David Arquette.
Alexis Arquette

Η Lana Wachowski, την οποία παλιά την φώναζαν Larry, μαζί με τον αδερφό της Andy σκηνοθετούν, γράφουν σενάρια και κάνουν παραγωγές σε ταινίες.
Lana Wachowski

Ο Thomas Beatie και πρώην Tracy Lehuanani είναι συγγραφέας και δίνει ομιλίες. Έγινε κυρίως γνωστός γιατί το 2007 έμεινε έγκυος με τεχνητή γονιμοποίηση αφού η σύζυγός του δεν μπορούσε να κάνει παιδιά.
Thomas Beatie

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε