Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Διασυρμός! Αθώος ο εκατομμυριούχος – Δεν έσπρωξε αυτός την 33χρονη στις ρόδες λεωφορείου [vid]

Εκατομμυριούχος

– Απίστευτος διασυρμός για Αμερικανό τραπεζίτη που συνέλαβαν οι αρχές στο Λονδίνο
– Θεωρήθηκε ύποπτος ως ο τζόγκερ που έσπρωξε γυναίκα στις ρόδες διερχόμενου λεωφορείου
– Ανθρωποκυνηγητό από τη Μητροπολιτική Αστυνομία για τη σύλληψη του δράστη μετά το μεγάλο φιάσκο

Λίγες ώρες μετά τον διασυρμό του, αποδείχθηκε πως ο εκατομμυριούχος Eric Bellquist δεν ήταν ο τζόγκερ που έσπρωξε γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου στο Λονδίνο. Ο Αμερικανός εκατομμυριούχος Eric Bellquist είχε συλληφθεί με την υποψία πως ήταν εκείνος που έσπρωξε γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου. Αφέθηκε ελεύθερος από τις αρχές, με τη Μητροπολιτική Αστυνομία να τονίζει πως είναι εκτός των ερευνών τους. Στο τρομακτικό βίντεο φαίνεται ένας τζόγκερ να τρέχει στη γέφυρα Putney και να σπρώχνει μια γυναίκα στις ρόδες του διερχόμενου λεωφορείου.

Οι δικηγόροι του επενδυτικού τραπεζίτη είχαν ανακοινώσει από την Παρασκευή πως έχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. «Ο πελάτης μας έχει εμπλακεί λανθασμένα στην υπόθεση. Αρνείται κατηγορηματικά ότι είναι ο δράστης. Έχει αδιάσειστες αποδείξεις ότι βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής τη στιγμή της επίθεσης. Συνεπώς αναμένουμε ταχεία επίλυση αυτού του εντελώς αναληθούς ισχυρισμού», αναφέραν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους.

O Eric Bellquist, που ζει στο Λονδίνο, εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας επενδύσεων Hutton Collins το 2002. Έχει εκπροσωπήσει μάλιστα πολλές φορές τη Hutton Collins στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ήταν υπεύθυνος για τις επενδύσεις της στο Caffe Nero. Ο Αμερικανός εκατομμυριούχος επενδυτικός τραπεζίτης συνελήφθη από τη Μητροπολιτική Αστυνομία την Παρασκευή. Θεωρήθηκε ύποπτος ως ο τζόγκερ που έσπρωξε την 33χρονη γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου. Τα στοιχεία μάλιστα και οι φωτογραφίες του έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Αθώος ο εκατομμυριούχος και νέο ανθρωποκυνηγητό

Η Μητροπολιτική Αστυνομία, αφού ανακοίνωσε ότι δεν θεωρείται πλέον ύποπτος για την τρομακτική επίθεση, συνεχίζει το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη.

Ο άγνωστος τζόγκερ είχε σπρώξει 33χρονη γυναίκα στις ρόδες διερχόμενου λεωφορείου στη γέφυρα Putney. Μετά από 15 λεπτά που γύρισε στο ίδιο σημείο η γυναίκα του ζήτησε τον λόγο. Εκείνος όμως την αγνόησε επιδεικτικά. Ήταν χάρη στα απίστευτα αντανακλαστικά του οδηγού που η τρομακτική επίθεση δεν είχε τραγική κατάληξη.

«Χάρηκε που τον αποκαλούν ήρωα. Απλά έκανε τη δουλειά του», σχολίασαν συνάλεφοι του οδηγού λεωφορείου στην Go Ahead London. «Χαίρεται που μπόρεσε να αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο και δεν τραυματίστηκε σοβαρά η 33χρονη γυναίκα».

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις