Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Δίδυμες αλληλοπυροβολήθηκαν – Νεκρή η μία!

Οι δίδυμες αδελφές είχαν συμφωνήσει να αυτοκτονήσουν πυροβολώντας η μια την άλλη και ήταν θαυμάστριες των σφαγέων του Κόλουμπάιν.

Προέβησαν στο απονενοημένο διάβημα με αποτέλεσμα η μια να βρει το θάνατο και η άλλη να νοσηλεύεται με τραύμα στο κεφάλι και είχαν μαζί τους μια φωτογραφία των μαθητών που προέβησαν στο μακελειό στο γυμνάσιο του Κόλουμπαϊν, ανακοίνωσε η αστυνομία χθες Παρασκευή.

Ανάμεσα στα αντικείμενα της Κριστίν και της Κάντις Χερμέλερ που περισυνέλεξε η αστυνομία βρέθηκε μια φωτοτυπία του εξώφυλλου ενός ειδησεογραφικού περιοδικού που απεικόνιζε τους Ντίλαν Κλίμπολντ και Έρικ Χάρις, τους έφηβους δολοφόνους στο επεισόδιο στο Κόλουμπαϊν, δήλωσε ο Λούι Περέα, επικεφαλής της υπηρεσίας του σερίφη στην κομητεία Απαράχο στο Κολοράντο.

Η σφαγή στο Κόλουμπαϊν είναι μια από τις αιματηρότερες σε σχολείο στην αμερικανική Ιστορία.

Ο Περέα είπε ότι η επιζήσασα αδελφή, Κάντις Χερμέλερ, δεν εξήγησε το κίνητρο της πράξης τους.

“Δεν υπήρχε τίποτε άλλο στην κατοχή τους που να καταδεικνύει ότι επρόκειτο να κάνουν κάτι σε κάποιον άλλον εκτός από τις ίδιες, πάντως”, δήλωσε ο Περέα.

Οι Ντίλαν Κλίμπολντ και Έρικ Χάρις είχαν επιτεθεί πάνοπλοι στο γυμνάσιο Κόλουμπαϊν, κοντά στο Ντένβερ, στο Κολοράντο των ΗΠΑ –με δίκαννα, καραμπίνες, ημιαυτόματα και αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς–, το πρωί της 20ής Απριλίου 2009, σκοτώνοντας έναν καθηγητή και 12 σπουδαστές πριν αυτοκτονήσουν.

Οι Χερμέλερ, 29 ετών, από την Μελβούρνη της Αυστραλίας, αλληλοπυροβολήθηκαν ταυτόχρονα με νοικιασμένα πιστόλια διαμετρήματος 0,22 χιλιοστών στο πεδίο βολής έξω από το Ντένβερ την 15η Νοεμβρίου.

Η Κριστίν σκοτώθηκε επιτόπου και η Κάντις διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Επέζησε. Αργότερα κατέθεσε σε αστυνομικούς ότι οι αδελφές είχαν σχεδιάσει διπλή αυτοκτονία.

Οι γονείς των αδελφών έφθασαν από την Αυστραλία χθες Παρασκευή και βρίσκονταν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η Κάντις, πρόσθεσε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε