Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Διέρρηξαν το σπίτι των θυμάτων του HELIOS

Διέρρηξαν το σπίτι των θυμάτων του HELIOS

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στο Παραλίμνι, ιδιαίτερα ανάμεσα στους συγγενείς των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος της αεροπορικής τραγωδίας του αεροσκάφους της εταιρείας ΗΕLIOS».

Άγνωστοι  διέρρήξαν την κατοικία της πενταμελούς οικογένειας του Χρήστου και της Αντωνίας Πιρίλλη, που χάθηκε στο δυστύχημα της 14ης Αυγούστου 2005, στο Γραμματικό Αττικής.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα το σπίτι βρίσκεται στην κεντρική λεωφόρο του Παραλιμνίου, (1ης Απριλίου), και για επτά περίπου χρόνια οι συγγενείς διατηρούσαν ακριβώς έτσι όπως ο Χρήστος και η Αντωνία μαζί με τα τρία ανήλικα παιδιά τους το είχαν αφήσει, αναχωρώντας για το τελευταίο τους ταξίδι, που αποδείχθηκε μοιραίο για όλη την οικογένεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, παρά το γεγονός ότι στο σπίτι βρισκόταν σκύλος, οι κλέφτες εισήλθαν από το παράθυρο του σαλονιού και τα έκαναν όλα άνω-κάτω ψάχνοντας για χρήματα ή και κοσμήματα. Οι δράστες εγκαταλείποντας την κατοικία πήραν μαζί τους τα ασημικά που βρήκαν στο σαλόνι και μικρό αριθμό οινοπνευματωδών ποτών.

Όπως δήλωσε η γυναίκα η οποία συντηρούσε το σπίτι Ελένη Πιρίλλη «το θέαμα που αντίκρισα ήταν σοκαριστικό. Δεν πίστευα στα μάτια μου, πρόκειται για μια αποτρόπαια πράξη».

Ο γαμπρός της οικογένειας Λευτέρης Ευθυμίου ανέφερε ότι «διατηρούσαμε με θρησκευτική ευλάβεια το σπίτι έτσι όπως το άφησαν οι αγαπημένοι μας, φεύγοντας για το τελευταίο τους ταξίδι και ήλθαν οι εγκληματίες να τους ταράξουν για δεύτερη φορά».

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου και στενός συγγενής της αδικοχαμένης οικογένειας Θεόδωρος Πιρίλλης εξέφρασε τη λύπη του για το «αποτρόπαιο», όπως το χαρακτήρισε γεγονός και δήλωσε ότι «η Αστυνομία θα εντοπίσει και θα συλλάβει σύντομα τους δράστες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέα στοιχεία για τα αίτια της τραγωδίας της “ΗΛΙΟΣ”

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε