Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Δημοσιογράφος κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση τον διάδοχο του Ρέσλερ!

Δημοσιογράφος κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση τον διάδοχο του Ρέσλερ!

Και δεν είναι όποιος κι όποιος βουλευτής. Είναι ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος των Φιλελευθέρων, Ράινερ Μπρούντερλε, ο άνθρωπος που θα ηγηθεί του κόμματος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές αντί του Φίλιπ Ρέσλερ.

Το περιοδικό Stern δημοσίευσε την Τετάρτη άρθρο, στο οποίο η δημοσιογράφος Λόρα Χίμελραϊχ αποκαλύπτει ότι ο 67χρονος πολιτικός είχε ένα… θέμα με το στήθος της, σε συνέντευξη Τύπου την οποία είχε καλύψει.

Όλα συνέβησαν πριν από ένα χρόνο, τον Ιανουάριο του 2012. «Το βλέμμα του Μπρούρντελε περιπλανιόταν στο στήθος μου», γράφει η Λόρα Χίμελραϊχ και συνεχίζει: «κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αρπάζει το χέρι μου και το φιλάει».

«Κύριε Μπρούρντελε είστε πολιτικός και είμαι δημοσιογράφος», του απαντά. Όμως εκείνος επιμένει και της λέει ότι οι πολιτικοί έχουν ημερομηνία λήξης. «Νομίζω ότι είναι καλύτερα να μείνουμε στα επαγγελματικά», απαντά. «Στο τέλος, όλοι άνθρωποι είμαστε», λέει ο βουλευτής.

Αργότερα, ο εκπρόσωπός του τον ειδοποίησε ότι ήταν ώρα να αποχωρήσει από τη συνάντηση. Ο βουλευτής χαιρέτισε όσους ήταν εκεί και στη συνέχεια έβαλε το πρόσωπό του πολύ κοντά σε εκείνο της Χίμελραϊχ. Εκείνη, όπως γράφει, ένα ένα βήμα πίσω και έβαλε τα χέρια της μπροστά στο σώμα της. Ο συνεργάτης του Μπρούρντελε, βλέποντας τη σκηνή, τρέχει και πλησιάζει ξανά τον βουλευτή. Λέει «συγγνώμη» στη δημοσιογράφο και στον 67χρονο πολιτικό: «Κύριε Μπρούρντελε, ώρα για ύπνο». Και τον οδήγησε έξω από την αίθουσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Καρατόμησαν” τον Ρέσλερ μετά την ήττα στην Κάτω Σαξονία

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε