Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Διπλή μαστεκτομή για την μεγάλη ηθοποιό Κάθυ Μπέϊτς

Διπλή μαστεκτομή για την μεγάλη ηθοποιό Κάθυ Μπέϊτς

Η αμερικανίδα ηθοποιός Κάθι Μπέιτς που είχε βραβευτεί με Οσκαρ για την ταινία “Misery” και με δεκάδες άλλες μοναδικές ερμηνείες, ανακοίνωσε αργά χθες Πέμπτη ότι υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή έπειτα από τη διάγνωση καρκίνου του μαστού.

Η 64χρονη ηθοποιός η οποία είχε ήδη προσβληθεί από καρκίνο στις ωοθήκες το 2003, παρέμενε σιωπηλή στο λογαριασμό της στο Twitter από το Μάιο, μετά την ακύρωση της συμμετοχής της στην τηλεοπτική σειρά “Harry’s Law” όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

“Γεια χαρά σε όλους, λυπάμαι για την μακρά σιγή. Μού διαγνώστηκε καρκίνος του μαστού πριν από δύο μήνες και υποβλήθηκα σε διπλή μαστεκτομή”, γράφει στο τελευταίο μήνυμά της στο Twitter.

“Το στήθος μου δεν μου λείπει περισσότερο από το Harry’s Law. Σας ευχαριστώ όλους για τα ευχάριστα μηνύματά σας. Όλοι σας με βοηθάτε να το ξεπεράσω”.

Η Κάθι Μπέιτς, που διευκρινίζει ότι δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία ή ακτινοθεραπεία, σύμφωνα με το People Magazine, έχει λάβει δεκάδες μηνύματα υποστήριξης από γυναίκες που δοκιμάστηκαν από την αρρώστια.

Γεννημένη στο Μέμφις του Τενεσί, κέρδισε το 1991 το Οσκαρ Α΄Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία “Misery”. Είχε μεγάλους ρόλους στις ταινίες “Πράσινες Τηγανητές Ντομάτες” και “Ολική Έκλειψη” πριν υποδυθεί τη Μάργκαρετ “Μόλι” Μπράουν στην ταινία “Τιτανικός” του Τζέιμς Κάμερον το 1997.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε