Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Δολοφονία Karina Vetrano: «Τη χτύπησα, τη στραγγάλισα και σκούπισα το αίμα»

Karina Vetrano

Συντετριμμένοι οι γονείς της Karina Vetrano άκουγαν τον δολοφόνο της κόρης τους να περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της τελευταίες της στιγμές στη ζωή.

Ήταν τον Αύγουστο του 2016 που η Karina Vetrano βγήκε για πρώτη φορά μόνη της για τζόκινγκ. Ήταν από τις λίγες φορές που δεν μπόρεσε να την ακολουθήσει ο πατέρας της. Στον δρόμο της βρέθηκε ο Chanel Lewis που ομολόγησε την άγρια δολοφονία της 30χρονης.

Η μητέρα της Karina Vetrano δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στο δικαστήριο. Προσπαθούσε να βρει δύναμη κρατώντας στα δάχτυλά της ένα μικρό σταυρό. “Ήμουν τρελαμένος, είδα κόκκινο” είπε 21χρονος δολοφόνος Chanel Lewis.

Η ανατριχιαστική ομολογία δολοφονίας της Karina Vetrano

Η ομολογία του είχε βιντεοσκοπηθεί τον Φεβρουάριο. Προβλήθηκε στη διάρκεια της δίκης μπροστά στους γονείς της για να διαπιστωθεί αν είναι αποδεκτή ως αποδεικτικό στοιχείο. Ο Lewis είπε ότι άρπαξε την Karina Vetrano ενώ έκανε τζόκινγκ στο Queens.

Karina Vetrano

Ανέφερε ότι τον έκοψε στο πρόσωπο ενώ τη χτύπησε πέντε φορές και την άφησε αναίσθητη. “Δεν φώναξε. Είχε πεθάνει. Τη σκότωσα και τη στραγγάλισα. Έπεσε στον βάλτο. Σηκώθηκα και σκούπισα το αίμα. Ήταν ήρεμη. Βρισκόταν βυθισμένη στο νερό”. Ενώ τελείωνε την ανατριχιαστική του ομολογία ρώτησε τους αστυνομικούς αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αποκατάστασης.

Φαινόταν να πιστεύει ότι θα μπορούσε να γλιτώσει τις κατηγορίες. “Που πηγαίνω μετά από εδώ; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αποκατάστασης ή κάτι παρόμοιο;”. Επέμεινε πως δεν την είχε κακοποιήσει όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί. Μια υπόθεση που έκαναν επειδή βρέθηκε με το σορτσάκι της κατεβασμένο γύρω από τους αστραγάλους της.

Karina Vetrano

“Δεν έκανα τίποτα από αυτά που είπαν για σεξουαλική επίθεση και τέτοια πράγματα”. Αφού τη σκότωσε παραδέχτηκε ότι κλονίστηκε και άρχισε να περπατά για το σπίτι του. Ήθελε να πάρει μερικές χαρτοπετσέτες για να σταματήσει την αιμορραγία από την πληγή στο πρόσωπό του.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις