Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ντόροθι Κινγκ σε Καρντάσιαν: “Οι Έλληνες το έκαναν πρώτοι και καλύτερα!”

Πηγή φωτό - twitter / @DorothyKing
Πηγή φωτό - twitter / @DorothyKing

Η αρχαιολόγος, Ντόροθι Κινγκ, γνωστή για την… ενασχόλησή της με τις εξελίξεις των ανασκαφών στην Αμφίπολη, βρήκε έναν διαφορετικό τρόπο να σχολιάσει την πολυσυζητημένη φωτογράφιση της Κιμ Καρντάσιαν, στέλνοντας μήνυμα στην αμερικανίδα τηλεπερσόνα πως… ήρθε δεύτερη!

Η Κιμ Καρντάσιαν δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα, αφού την ολόγυμνη φωτογραφισή της, συνόδευε ο τίτλος “break the internet”, κάτι που ήταν κι ο στόχος της: να “ρίξει” το διαδίκτυο.

Η αλήθεια είναι πως τα κατάφερε να γίνει αντικείμενο παγκόσμιας συζήτησης για ακόμη μία φορά, ωστόσο η γνωστή για τα φιλελληνικά της αισθήματα, Ντόροθι Κινγκ, την επανέφερε στην τάξη!

Πηγή φωτό - twitter / @DorothyKing

Η αρχαιολόγος ανέβασε στο twitter μία φωτογραφία που απεικονίζει ένα άγαλμα της Θεάς Αφροδίτης, με τη λεζάντα: “Αφροδίτη Καλλίπυγος. Συγγνώμη Κιμ Καρντάσιαν, αλλά για μία ακόμη φορά οι Έλληνες το έκαναν πρώτοι – και καλύτερα”!

Πηγή φωτό - twitter / @DorothyKing

Ωστόσο η Ντόροθι Κινγκ δεν έμεινε εκεί και… επέκτεινε τα μαθήματα ιστορίας στην ρωμαϊκή εποχή, ποστάροντας και νέα φωτογραφία, με ακόμη πιο “δηλητηριώδη” λεζάντα: “Να χρησιμοποιείς έναν μεγάλο κ@λο σαν τραπέζι; Κιμ Καρντάσιαν, οι Ρωμαίοι το έκαναν τακτικά… προσπάθησε περισσότερο!”

Πηγή φωτό - twitter / @DorothyKing

Όπως και να το κάνουμε, έχει ένα δίκιο η γνωστή αρχαιολόγος…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε